5 pillanat, ami egy pohár borral a kézben válik teljessé

5 pillanat, ami egy pohár borral a kézben válik teljessé

Vannak pillanatok az életben, amelyekre mindig emlékezni szeretnénk. Nagy találkozások, életre szóló igenek, szakmai mérföldkövek – mind-mind tökéletes apropót szolgáltatnak arra, hogy koccintsunk egyet. De a borban – sokszínűségének hála – a hétköznapok nagy pillanataiban is tökéletes társra találhatunk.

Az élet legfontosabb momentumait illik méltó módon megünnepelni – ehhez kétség sem férhet. De a kevésbé hangos sikereknek már nem mindig tulajdonítunk nagy jelentőséget.  Ezért is gyűjtöttünk össze most 5 olyan hétköznapi élethelyzetet, melyek ugyanúgy megérdemlik, hogy fejet hajtsunk előttük – még ezt egymagunkban tesszük ia.  Mert ha van ok az örömre, örülni bizony kell. A bor pedig majd velünk ünnepel.

 Egy hosszú nap vége

 

Sokszor egy átlagos hétköznap túlélése is világmegváltó küzdelemmel ér fel. Egyszerre kell helytállnunk megannyi szerepben: a főnök szemben szakmai zsenik, a barátoknak mindig elérhető lelki támasz, a párunknak hűséges, odaadó társ, a társadalom egésze előtt pedig tudatos, felelősségteljes tagok vagyunk a nagy egészben... Ha olyan napot tudhatsz a hátad mögött, amikor valamennyi színtéren minimum négyesre vizsgáztál, hazaérve, minden terhet lerázva magadról megérdemelsz egy pohár bort. Ha pedig ötös is van a listán, kettőt is.

 

Egy régi vita rendezése

 

Egy apróságon hajba kapni, aztán pedig évekig távol maradni – ki ne rontott volna már el ezzel egy jó kapcsolatot? Pedig nincs az a vita, ami a barátságnál többet ér. Vedd le a polcról a „különleges alkalmakra tartogatva”  címkével félretett palackot. Az első pohár azért kell, hogy bátorságot gyűjts, mielőtt telefonálsz. A második azért, hogy ki tudd mondani: sajnálom. A harmadikat pedig talán már együtt kortyolgatjátok el.

 

A határok legyőzés

 

Nem csak a maratoni táv lefutása számít eredmények! Van, akinek a magasság leküzdése, másnak a gardrób régóta halogatott rendbe rakása jelenti a kihívást, de olyan is akad, aki az esti nassolás csábításának szeretne végre ellenállni. Kis lépés másnak, de nagy lépés neked. Az ilyen sikerek is megérdemlik az ünneplést – ami nem lesz teljes egy finom tétel nélkül.

 

Valami újnak a kezdete

 

Az életben egy állandó dolog van: a változás. Márpedig a változás folyamatosan újdonságokat hoz magával. Ezt felfoghatod negatívumként is, hiszen nem mindig könnyű alkalmazkodni hozzá. De ha az új dolgokban az új lehetőségeket látod, máris szívesebben vágsz bele. Költözés, másik munkahely vagy egy új szomszéd – köszöntsd borral az új kezdetet!

 

Vagy csak úgy...

 

Igazából bármilyen pillanatból lehet tökéletes alkalom a borozásra. Legyél fáradt vagy elcsigázott, izgatott vagy türelmetlen, csalódott vagy épp elégedett, a borban biztosan megértő társra találsz.

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.