Mi lesz a következménye, ha a Mátrai borvidékért, annak hagyományaiért és persze a kiváló borokért végtelenségig rajongó négy fiatal borász összefog? Borfesztivál, méghozzá egy egész sorozat! Így lett a Mátra Open is, amelynek első két nagysikerű eseménye után a következő állomása július 29-én a Mátra Open Nyári Borfesztivál lesz Gyöngyösön, a Dubicz Borászat épületében, a Borpalotában.

Nem bírod ki őszig borfesztivál nélkül? Nem is kell, július végén ugyanis megrendezésre kerül a Mátrában a legnagyobb bor-fieszta, a Mátra Open Nyári Borfesztivál!

A Mátra Open fesztiválsorozatot négy fiatal borász hívta életre 2017 elején: Dunai Detti (Dubicz Borászat és Szőlőbirtok), Kovács Zita (Kovács és Lánya Borászat), Babiczki Laci (Babiczki Pince) és Kerekes Tomi (Kerekes Szőlőbirtok és Pince). A borfesztiválon azonban négy további partner borászat is jelen lesz finom boraikkal, méghozzá a Csernyik Pince, a Gobri Pince, a Maróti Pince és a Bata-Loyal Borászat és Szőlőbirtok is.

Mire számíthatsz, ha ellátogatsz a Mátra Open Nyári Borfesztiválra?

Ami biztos, hogy lesz: ’Bősze Bea and the George can play’ jazz zenekar koncert, zene, tánc, a fentebb felsorolt 8 mátrai borászat kiváló borai és finom falatok! Akinek pedig túl meleg a július, a 110 éves pincerendszerben találhat hűvös menedékre! Óránként lesznek ugyanis vezetett pincetúrák, amelyek keretében megismerheted a Mátra múltját, jelenét és jövőjét!

Mátra Open Nyári Borfesztivál részletei:

Időpont: 2017.07.29. 15:00-tól
Helyszín: a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok épülete (3200 Gyöngyös, Koháry út 4.)
További információkért KLIKK IDE, a fesztivál Facebook eseményére!

Ha pedig tetszett a Nyári Borfesztivál, akkor mindenképp látogass el a Mátra Open további eseményeire is, a Dűlőtörő Kisvasútra (2017.08.19. Babiczki Pince) és a Márton Napi Libavacsira (2017.11.11. Hotel Ózon) is!