Azért, mert itt van az ősz, újra, még ne zárkózz be a négy fal közé, egy üveg bor társaságában sem. Bármennyire finom (Dubicz) borról is van szó. Inkább gyere, látogass el az ősz legjobb boros eseményeire, találkozz velünk is, és kóstold meg olyan borainkat, amelyeket azelőtt még nem. Ez a 8 legjobb program, ahol biztosan velünk is találkozhatsz majd!

Vingardium Borliget
Erzsébet liget, Szeptember 1-3.

Ismét lesz borfesztivál az Erzsébet ligetben! Borkurzus, szabadulószoba, fényfestés, pilates, pihenőkert, tértánc, slackline, Ikarus buszos fesztiváljárat, koncertek, kikapcsolódás, piknik, fű és persze sok-sok finom bor!
Még több infó ITT!

Budapest Borfesztivál
Budavári Palota, Szeptember 7-10.

Idén már huszonhatodszor nyitja meg kapuit a Budapest Borfesztivál. Az eseménynek ezúttal is a Budai Vár ad otthont, ahol a látogatók közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát kóstolhatják meg. Az idei vendégország Chile! A finom borok mellett számos népszerű előadó és fiatal tehetség teszi felejthetetlenné az indián nyár első napjait.
Még több infó ITT!

Múzeum+: Avantgard est
Magyar Nemzeti Galéria, Szeptember 14.

Szeptember 14-án este 22 óráig várják a látogatókat tematikus tárlatvezetőkkel, tárlatvezetésekkel, workshoppal, beszélgetésekkel, előadásokkal, zenével, koncerttel, táncelőadással a Magyar Nemzeti Galériában az Avantgard est keretein belül. Ezen az estén a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok is jelen lesz. A megvásárolt jegyek mellé kapott kupon ellenében a látogatók az általuk kiválasztott borászat borait kóstolhatják meg, illetve ezen felül csak ettől a borászattól tudnak borokat is vásárolni.

Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Gyöngyös, Fő tér, Szeptember 15-17.

Kiváló borok – köztük természetesen Dubicz borok is – , koncertek, finom ételek és garantáltan jó hangulat várja a fesztiválra érkezőket. A helyi előadók mellett a Hooligans, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Oszvald Marika, Polyák Lilla, Wolf Kati és Veréb Tamás is fellép.  A vetélkedni vágyók gulyásfőzésben, valamint madárijesztők,- és a Mátra tortájának elkészítésében is összemérhetik tudásukat.
Még több infó ITT!

Bortér Szeged
Szeged, Dóm tér, Szeptember 13-17.

Az idei már a negyedik alkalom, hogy Szeged fesztivál szezonját a Bortér Szeged zárja. Idén 60 kiállító borásszal, akiknek minőségi borait egytől egyig megkóstolhatja – már aki bírja. A borok mellett sajt, pálinka, kürtöskalács, lepény és számtalan egyéb finomság is kóstolható. A színpadokon népszerű zenészek előadásában jazz és folk zene szól majd, mely kiváló aláfestése a szép őszi napok hangulatának.
Még több infó ITT!

Őszi Borkert
Gellért Hotel, Szeptember 22.

Elegáns környezet, finom ételek és jó borok, a teraszról csodálatos dunai panoráma… Igen, a hír igaz, ismét megrendezésre kerül a hagyományos Őszi borkert a Gellért Hotelben. Több mint 40 killállító és 4-5000 borkedvelő egy helyen!
Még több infó ITT!

Olaszrizling Október Nagykóstoló
Corinthia Hotel Budapest, Október 7.

Októberben ismét az olaszrizlingé a főszerep! Gyere, és kóstold meg többek között a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok olaszrizlingjét is az Olaszrizling Október Nagykóstolón. Az év legnagyobb olaszrizling kóstolóján ugyanis közel 80 borászattal és több mint 200 borral várnak minden érdeklődő borkedvelőt.
Még több infó ITT!

Glass of Jazz
Budapest Jazz Club, Október 12.

Végre egy este a borok és a jazz zene szerelmeseinek! 10 pincészet, borkóstoló és jazz koncert – ez a Glass of Jazz, a rendezvény, ahol a kiváló borok rajongói találkozhatnak a jazz zene szerelmeseivel és közösen átélhetik, hogy ez a kettő miért is alkot tökéletes párost. Mindennek otthonául a Budapest szívében található Budapest Jazz Club szolgál!
Még több infó ITT!

Márton napi Borfesztivál
Gellért Hotel, November 10-13.

A fesztivál névadójának, Szent Márton születésének az 1700. évfordulóját ünneplik. Az újbor bírájának és a szőlősgazdák védőszentjének tiszteletére sorakoztatják fel Magyarország legkiválóbb borászatait és borait a VI. Márton napi Borfesztiválon – november 10-11-én többek közt a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok borait is. A kóstolást Liszkay Mihály zongorista fűszerezi majd meg zongorajátékával.
Még több infó ITT!

Mátra Open – Márton Napi Libavacsi
2017. november 11., Hotel Ózon

Ha részt vettél a Mátra Open sorozat korábbi állomásain, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért van ott a helyed a 2017-es eseménysorozat utolsó állomásán! Finom mátrai borok, jó hangulat, jó társaság és finom vacsora. Kihagyhatatlan!
Még több infó ITT!

Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál
Budapest, Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, November 25-26.

Kóstold meg Magyarország Kiváló Újborait és Kézműves Sajtjait november végén, a Mezőgazdasági múzeumban megrendezett fesztiválon. Az eseményt minden évben egy nemes cél érdekében zajlik és példa értékű az összefogás. Természetesen a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok is képviselteti magát az eseményen!
Még több infó ITT!