Ha a kedvenc italodnak egyértelműen meg tudnád nevezni a bort, akkor bizony egyértelműen a bormániások népes táborába tartozol. Ha pedig ide tartozol, akkor a következő néhány dolog egyáltalán nem lesz ismeretlen számodra.

Van egy kedvenc borospoharad. Esetleg egy egész szetted is, de még az is lehet, hogy a szettben van egy olyan darab, amiből kifejezetten szereted kortyolni a nemes nedűt.

Simán ráfogod, hogy elfogyasztottad a napi ajánlott gyümölcsmennyiséget, ha ittál egy pohár bort. Hiszen a bor szőlőből van, a szőlő pedig gyümölcs.

Imádod, ha olyan cikket olvasol, hogy a bor egészséges. Ha a kutatók megmondják, az akkor úgy is van, kár tiltakozni! Persze egyértelmű, hogy mikor olvasod, bólogatsz is hozzá, hiszen minden ponttal egyetértesz.

Kifejezetten szeretsz egy pohár borral bekuckózni. Ehhez remek társ egy izgalmas könyv, egy jó film, vagy épp a háziállatod, akit simogatsz. Aki ezt nem érti meg, az nem is igazi borivó szerinted.

Bármikor meg lehet lepni egy üveg finom borral. Mindig jó ajándék, és mindig nagyon örülsz neki, hiszen bármikor jól jön.

Van egy-két üveg különleges borod félretéve. Igazi különlegességként őrzöl egy üveg bort, amelyet majd valamilyen nagy napon, szuper eseményen iszol meg jó társaságban.

Vízzel vagy szörppel bort hígítani szerinted igazi őrültség. Elveszi az ízét, és úgy amúgy is, miért tenne valaki ilyet?

Ha csak zöldségért vagy tejért ugrasz be a boltba, akkor is veszel egy üveg finom bort. Amit aztán élvezettel fogyasztasz el, rövid időn belül.

GIF Forrás