Rengeteg különböző verziót tudnánk felsorolni arra, hogy hogyan mutathatjuk meg kendőzetlen szeretetünket kedvenc tárgyaink vagy hobbink iránt. A tetoválás rajongásunk kifejezésének egyik ősi módszere, a körülötte uralkodó lelkesedés pedig évtizedek óta töretlen. Lássuk hát, melyek azok a tetoválások, amelyeket kizárólag igazi bor-fanatikusoknak ajánlunk.

1. Egyszerű, de nagyszerű: az alábbi tetoválást gyakorlatilag bármelyik testrészünkre megterveztethetjük. Gondolkodhatunk színesben, vagy akár egyszerűbb, fekete verzióban is.

2. A minimalista dizájn kedvelőire gondoltak ennél az alkotásnál. Egyszerű vonalvezetés, különleges összhatás.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Curt Montgomery (@curtmontgomerytattoos) által megosztott bejegyzés,

3. A kevesebb több – egy icipici, egyetlen vonalból épített borospohár a bokánkra rajzolva, vagy az alkarunk belső felén elrejtve bármikor remek választás.

4. A kiemelkedően jó humorral megáldott egyének fognak csak igazán örülni ennek az angol idézettel társított tetoválásnak. Az angol „stop wine-ing” kifejezés leginkább a „stop whining”, vagyis a „ne nyafogj” című intelemre hajaz.

5. A cica- és borrajongó lányok se csüggedjenek, mert megtaláltuk a számukra ideális boros tetoválást az alábbi macskás rajz képében.

6. Igazi vegyész vagy? Vagy csak valami igazán különlegesre vágysz? A bort, mint kémiai vegyületet akár képlet formájában is magadra rajzoltathatod.

7. Amennyiben kicsit romantikus lelkületű vagy, és nem riadsz vissza a nagyobb volumenű, részletgazdag tetoválásoktól sem, úgy ezt a borospohárba ugró sellőt neked találták ki.

8. Dekoráció, virágok, kreatív szemlélet – ismerősen csengenek? Ez a borosüveggel egybekötött virág kompozíció biztosan elnyeri a tetszésed.

9. Amennyiben már unod a klasszikus borospohár vagy borospalack formájú rajzokat, közelítsd meg új szemszögből a dolgokat. Egy a végtelen jelnek is tekinthető, cseles formájú dugóhúzó igazán különleges megoldást jelenthet a számodra.

10. Feltűnő, színes, szemet gyönyörködtető? Ezt a hatalmas, színes virágkompozícióba ágyazott borospoharat azoknak találták ki, akik nem riadnak vissza egy egész testrészt betöltő tetoválástól sem.

Képek forrása: lamanchawines.com, Instagram és Pinterest,