Mindig nagy elismerés, ha az elégedettség újabb ’Dubicz-borral koccintást’ eredményez. Van, amikor ez otthon, családi körben történik, és van, amikor több százezer fesztiválozó tesz így. Na jó, bevalljuk: utóbbihoz tartozik egy különleges szívdobbanás is, hiszen kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy a Borháló Borkereskedés és a Sziget Fesztivál Kft. immár második éve minket választott a fesztiválok hivatalos bor beszállítójának. Így tavalyi tapasztalatainkkal másodjára is belevágtunk a nagy kalandba, és borral kínáltuk a Volt Fesztivál, EFOTT Fesztivál, Balaton Sound, Sziget Fesztivál, Strand Fesztivál és B.my.Lake Fesztivál közönségét.

Mi változott 2019-ben?
Bizonyos szempontból semmi: a fesztiválok ugyanazok, a rosé még mindig kedvenc, a hangulat még mindig fergeteges. Ugyanakkor idén már tapasztaltabban kértétek a prémium tételeket, bátran kóstoltátok a frozét és jobban ismertétek a Sziget borokat is. Ezeknek mi mind nagyon örültünk, hiszen megszámlálhatatlan mosolyt is kaptunk mellé Tőletek.

A nagy kedvenc: frozé
2018-hoz hasonlóan most is a rosét kértétek legtöbben. Ittátok tisztán és fröccsként is, nem csak a Sziget Roséból, hanem prémium sorozatunk 1014 Cabernet Sauvignon Rosé-jából is. Mindkét tétel könnyed, illatos, gyümölcsös jegyeket hordoz, így nem lepődtünk meg a népszerűségén, azon viszont igen, hogy mekkora sztár lett a Dubicz Frozé. A jégkása állagú hűsítő 1:1 arányban tartalmazott rosét és jeget, amit egy kis szamóca szörppel bolondítottunk meg. Idén még csak a Sziget VIP faházában volt lehetőségünk ezzel kínálni Titeket, de a siker alapján egyértelmű: máshol is találkozhattok majd legújabb kedvencünkkel!

A Borhálóval együtt borozunk
A fesztiválokon kisebb-nagyobb kitelepüléseken találkozhattatok velünk, a Borháló-Dubicz bárok ugyanis a nagyszínpadhoz közeli területeken mindig könnyedén felismerhetőek, megtalálhatóak voltak! Nem kellett tehát messze menni kedvenc előadóitoktól az utántöltésért – miközben borszakértőink szívesen meséltek a borokról is.

Ha lemaradtál…
…akkor reméljük, jövőre találkozunk! De addig is kóstold meg a Sziget borokat, ami még elérhető néhány Borháló szaküzletben és itt nálunk a webshopban.

Nagyon köszönjük az élményt!