Karácsonyi slágerek, amelyeket mindenki szeret? Sanszos, hogy te inkább már a hajad téped tőlük. Hogy azért ne fájduljon bele a fejed a Last Christmasbe és társaiba, inkább bontsd fel a kedvenc Dubicz boraid egyikét, amellyel tompíthatod a karácsonyi zenéket.

Jóból is megárt a sok, és igen, pontosan ez a helyzet a karácsonyi zenékkel is. Egész decemberben ezek szólnak mindenütt, és bizony, van néhány olyan dal, amelyekkel kapcsolatban úgy érezheted, ha még egyszer meghallod valamelyiket, szétrobban a fejed. Eltaláltuk? Akkor ideje, hogy tompítsd egy kicsit ezeket, ebben kedvenc Dubicz boraid is segíthetnek!

Ha stresszes a készülődés

Némiképp elcsúsztál időben, és azt sem tudod, hogy a bejglinek állj neki, vagy a karácsonyfát faragd be előbb a talpba, de közben már kezd tikkelni a bal szemed a Wham! Last Christmas című slágerétől? Van egy ötletünk. Első lépésként tegyél le mindent. Utána vegyél egy nagy levegőt. Megvagy? Helyes! Most nyisd ki a hűtőt, vegyél ki egy palack 1014 Traminit , tölts egy pohárral magadnak, és hagyd, hogy ez az édes, illatos bor jobb kedvre hangoljon.

Hiába vársz egy hívást, vagy kettőt

Kivel ne történt volna már meg, hogy a karácsonyfa mellett kuporogva a mobilunkat bámultuk, és arra vártuk, csörrenjen már meg… de a várva várt hívás(ok) csak nem akart(ak) befutni. Közben pedig harmadszor szólalt meg a lejátszóból Zorántól Az Ünnep. Ne várd meg, míg teljesen elszontyolodsz, inkább nyiss fel egy palack Kékfrankos Rosé-t . Ez magában és fröccsnek is kiváló: segít, hogy kikapcsold a mélabút, sőt, újra átélhesd egy boldog nyári nap örömteliségét.

Itt a család, itt a hangzavar

Ha az egyébként is elég hangos karácsonyi vacsorátok úgy zajlik, hogy közben Michael Bublét is túl kell ordítani, akkor az It’s Beginning To Look Like Christmas ünnepi dallamaira bonts fel egy palack Zsizsit, amely kellemesen gyümölcsös ízvilágával gyorsan oldja a hangulatot, és segíthet kisimítani az idegeidet.

Ajándékozás és gyerekdalok

Naná, hogy idén is négy pár zoknit és nyolc csomag teát hozott a Jézuska, amit remegő kézzel próbálsz valahogy visszanyomni a csomagolásába, mert közben az összes rokon gyerek rákezdett körülötted karácsonyi dalokat énekelni? Ha sem a Kis karácsony, Nagy karácsony, sem a Kaláka karácsonyi dalai nem tartoznak a kedvenceid közé, kortyolj bele egy pohár Sárhegy Olaszrizlingbe. Ez még azokat a pillanatokat is bearanyozza, amelyeket máskülönben nehezen elviselhetőnek könyvelnél el.

Ha az este vége is hangosra sikerül

Ha azt hiszed, a desszertnél már nyugi lesz, de az anyósod rikácsolását túlharsogják Mariah Carey és az All I Want For Christmas ezerszer hallott dallamai? Akkor ide valami testesebb kell: a Sárhegyi Kékfrankos már egy pohárnyi segíthet abban, hogy ne feszülj be se a család, se a zene miatt, üvöltsön közülük bármelyik…

Ha a minőség mellett a mennyiség is számít, vagy az ár-érték arányt is fontosnak tartod, nézz körül webshopunkban BIB-kiszereléseink és csomagjaink közt is. Így, ha minden elfogyott a hűtődből az ünnepek alatt, január elejére ismét fel tudod tölteni a hűtőd kedvenc Dubicz boraiddal, és akár még spórolhatsz is.