A nagy Gatsby vagy Tyrion? Melyik borozós típus vagy?

A nagy Gatsby vagy Tyrion? Melyik borozós típus vagy?

Tegyük félre egy pillanatra a maradékcukor tartalmat, a borkészítési eljárást és a borrégiókat, és közelítsünk egészen új szemszögből a borozás felé. A te szemszögedből. Nézzük, milyen borozós karakter illik hozzád a legjobban.

 

Viszonyítási pontként álljon itt 5 népszerű borszerető karakter egyenesen a képernyőről. Neked pedig csak azt kell eldöntened, melyik passzol hozzád a legjobban.

 

Te vagy Tyrion Lannister a Trónok harcából, ha...

olyan típusú ember vagy, akinek mindig van egy terve és egy csípős válasz is a zsebében. Általában a hozzáállásod sodor bajba, de a szándékod mindig nemes. Éppen úgy, mint az ízlésed – legyen szó a borokról, vagy éppen a másik nemről. Ezért is passzol hozzád egy telt, egyben bársonyos, tanninokban gazdag vörösbor.

 

Te vagy Miles Raymond a Kerülőutakból, ha...

nehéz téged sarokba szorítani, amint egy beszélgetésben szóba kerül a bor. Körülötted kevesen művelik ezt ilyen magas szinten. És ha egyszer belelendülsz a szónoklatba, közel lehetetlen megállítani. És még akkor is a legnagyobb méltósággal adod át a mondandódat, amikor a hallgatóság figyelme lankadni látszik. A végére érve pedig elégedetten nyugtázod előadásod sikerét egy pohár Pino Noir-ral.

 

Te vagy Lucille Bluth Az ítélet: család című sorozatból, ha...

veled nem lehet vitatkozni, és téged nagyon nehéz meggyőzni. A körülötted lévők egyszerűen képtelenek a nyomodba érni. Azok, akik nem hallgatnak rád, könnyen zsákutcába futhatnak. Első látásra sokan gondolnak arrogánsnak, de aztán hamar rájönnek, hogy egyszerűen biztos vagy a dolgodban. Te pedig erre esténként elégedetten kortyolgatsz el egy pohár Olaszrizlinget.

 

Te vagy Hannibal Lecter A bárányok hallgatnak című filmből, ha...

semmi más nem elfogadható számodra, csak a legjobb. Mások nem mindig értik a megszállottságodat, és ez néha nehéz helyzetbe hoz. De amíg az erkölcsök vezetnek, mindig megtalálod a kiutat ezekből. Ha van bor, mely felkelti az érdeklődésedet, az egy hozzád hasonlóan tiszta és nemes biodinamikus eljárással készült tétel.

 

Te vagy Jay Gatsby A nagy Gatsby című filmből, ha

nem borkedvelőnek születtél, de örömmel fogadtad kegyeidbe ezt a nemes italt. Persze szívedben első helyen a pezsgő áll. Már csak azért is, mert igazi partiarc vagy, és amíg szól a zene, és a poharak nem tudnak kifogyni, te sem pihensz meg. Csak arra kell figyelned, hogy a nagy jókedv közepette ne keveredj olyan szituációba, amit aztán másnap nehéz kimagyarázni...

 

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.