BORÁSZAT ÉS SZŐLŐBIRTOK

ISTEN HOZOTT!

100 ÉV A BOROK VILÁGÁBAN

Dédapám az 1900-as évek legelején, az akkori társadalmi elvárásoknak megfelelve az ősi Dubicz családnevét Dunai-ra változtatta. Őseink tisztelete azonban nem fakult az elmúlt évszázad során, ezért döntöttünk úgy, hogy ezt a nevet választjuk a borászatunknak. Családunk hajdani neve ebben a formában fennmaradhat, biztosítva egyfajta történeti folytonosságot.

A BORÁSZAT


Gyöngyös belvárosában, a Mátrai Borvidéken található több mint 100 éves gyökerekkel rendelkező pincészetben készítjük borainkat.

SZŐLŐBIRTOK


A hegyvidék védett napsütötte lejtőin termő szőlőkből készült fehér borok friss, virágos és gyümölcsös illatukról híresek.

ÉPÜLET ÉS PINCE


Az eklektikus stílusban épült gyönyörű épületet 1907-ben adták át. Az épület alatti pincészet 40.000 hl bor tárolására volt alkalmas.

VÁSÁRLÁS


Értékesített boraink elérhetőségei az egyre növekvő kereskedői hálózatnak köszönhetően mostanra országszerte könnyebbé vált.
Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.