Édes bezártság – 7 pont az otthonodban, ahol élmény a borozás

Édes bezártság – 7 pont az otthonodban, ahol élmény a borozás

Ha az élet a feje tetejére áll, tudnunk kell megtalálni a szép dolgokat a mindennapokban. Azokat az egyszerű, de nagyszerű kapaszkodókat, melyek mindig is kéznél voltak, csak a rohanás közepette nem vettük észre őket. Ilyen egy finom pohár bor és néhány csendes pillanat.

Amikor a nappali egyben iroda is, a játékszoba pedig hirtelen feladatoktól zsongó tanteremmé avanzsál, a konyha fut, a fürdőben pedig hegyekben áll a mosnivaló, könnyen utolérhet minket a csillapíthatatlan vágy, hogy – akár csak egy fél órácskára is, de – magunk mögött hagyjunk mindent. De ha el nem is futhatunk, elbújhatunk. Vegyünk egy mély levegőt, fogjunk egy poharat, másik kezünkbe kedvenc borunkat, és keressünk egy helyet a lakásban, ahol aztán azt lassan és semmitől sem zavartatva elkortyolgathatjuk akár este 8 után is.

 

7 hely az otthonunkban, ahol élmény a borozás

 

A legautentikusabb: a pince

Ha borkostólóra nem is tudsz elmenni, legalább annak illatát, hangulatát (és hőmérsékletét) megidézheted a saját pincédben. Ami biztos: itt nem botlasz bele senkibe, ha mégis, ő szó nélkül és hálál a szemében csatlakozik majd hozzád.

 

A legtitkosabb: a kamra

Ha egy kis izgalmat csempésznél bele, vedd célba a lakás legsötétebb zugját, a kamrát. Képzeld azt, hogy elbújtál a világ elől, hogy a legnagyobb titokban elfogyaszthasd az erőt adó nedűdet. Ennyi játék mindenkinek kell!

 

A legromantikusabb: a fürdőkád

Tegyél rá egy lapáttal! Készíts magadnak egy kényeztető fürdőt! Önts bele fürdősót, ami finoman masszírozza majd a bőröd, és keress valami puhát, ami fejpárnaként gondoskodik majd a nyakad kényelméről. Egyik kezedbe kedvenc könyved, másikba egy finom pohár bor, és máris indulhat az énidő felturbózott verziója.

 

A legcsendesebb: a kert vége

Ha igazi magányra vágysz, vágj a hónad alá egy régi pokrócót, és vedd célba az udvar legtávolabbi pontját. Bugyoláld be magad és rendezz magadnak egy egyszemélyes őszi pikniket, melyen a fő fogás egy pohár bor. A legjobb, ha egy fülhallgatót és a kedvenc zenéidet is viszed magaddal.

 

A leghangulatosabb: a terasz

 Ha nem mennél ilyen messzire – hiszen úgyis tudod, hogy bármikor ugranod kell a laptophoz vagy a gyerekekhez –, a terasz is megteszi. Viszont akkor adj a körítésre! Várd meg, míg rád sötétedik és körülötted minden elcsendesül. Kapcsolj hangulatvilágítást, keress puha párnát, meleg takarót, a telefont pedig feltétlenül némítsd le. Máris adott minden ahhoz, hogy méltó módon tedd fel a pontot a nap végének I betűjére.

 

A legkényelmesebb: a nappali

Ha nem a körítés, hanem a tartalom a lényeg, akkor számodra a nappali a tökéletes hely. Ehhez még extra előkészületekre sincs szükséged, csupán át kell adnod magad a fotel kényelmének (haladóknak lábakat az asztalra), majd engedni, hogy a bor színe, aromája, olajossága elvonja a figyelmed a véget nem érő to-do listákról.

 

A legpraktikusabb: a konyha

Bármennyire is próbálkozol, nem tudsz kiszakadni a háztartás mókuskerekéből néhány korty bor erejéig sem? Ha a hegy nem megy Mohamedhez... Avagy csupán addig állj meg, míg tele nem töltöd a poharad, aztán pedig azzal a kezedben pörögj tovább. Főzés közben kifejezetten passzol majd a helyzethez: két korty az ételhez, egy pedig neked.

 

 

 

 

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.