Online borkóstoló

Élvezd a borkóstolás élményét otthonod kényelméből!

2020-ban a járványhelyzet új kihívások elé állított minket is, mivel nem tudtunk Titeket személyesen fogadni a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok látványpincéjében, kóstolótermében. A megváltozott helyzet új megoldásokat kívánt, így az online felületeken kezdtünk borkurzusokat, borkóstolókat tartani. Ez a megoldás népszerűvé vált baráti társaságok, céges csoportok és családok körében is, így elkészítettük mini palackos kiszerelésünket is (1,87 dl/palack), hogy még inkább kóstoló mennyiségeket tudjatok ízlelni a közös – online – találkozókon.

Online borkóstoló
Hogy történik az online borkóstolás?
 1. A résztvevők megvásárolják a kóstoló csomagot, mely a bemutatandó tételeket tartalmazza. Cégek és nagyobb társaságok a kiszállítás feltételeiről, esetleges kedvezményekről az info@dubicz.hu e-mail címen tudnak érdeklődni.
 2. Az időpont egyeztetés telefonon vagy e-mailben történik. Igyekszünk mindig az adott társaság igényeihez igazodni. Érdemes azzal számolni, hogy egy borkóstoló 1,5-2 órás program.
 3. A megbeszélt időpont előtt Zoom linket küldünk, ahova minden résztvevő díjmentesen, különösebb technikai ismeretek nélkül is tud csatlakozni.
 4. A kezdés előtt fél órával a főszervező és a borász egyeztet a menetrendről, technikai információkról, várható elemekről.
 5. A csoport a tételeket egyesével kóstolja végig, miközben a borász minden bornál érdekes információkat, kulisszatitkokat oszt meg a borkészítés folyamatáról. A beszélgetés interaktív, kérdezni, reagálni szabadon lehet.
 6. A hat tétel megkóstolása után akár lehet tovább is maradni a Zoom megbeszélésben, a csapat főszervezőjének ideiglenesen tudunk adminisztrátori jogot adni a meetingen belül.
 7. Aki további tételeket szeretne kóstolni, vagy a már megszeretett bort megvásárolná, annak ajánljuk webshopunkat, vagy érdeklődhet az info@dubicz.hu e-mail címen is.
Mely tételeket kóstoljuk?
 • Mátra Irsai Olivér 2020 (1,87 dl)
 • Mátra Muscat Ottonel 2019 (1,87 dl)
 • Mátra Sauvignon Blanc 2020 (1,87 dl)
 • 1014 Chardonnay 2018 (1,87 dl)
 • Mátra Kékfrankos Rosé 2020 (1,87 dl)
 • Mátra Kékfrankos-Cabernet Franc Cuvée 2019 (1,87 dl)

BEJELENTKEZÉS:

Online borkóstoló minimum 8 kóstoló csomag megvásárlása esetén kérhető. Maga a kóstoltatás folyamata ekkor díjmentes.

  Bejelentkezés és további információ:

  Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
  3200 Gyöngyös, Koháry út 4.
  Telefon: +36 37 301 015
  info@dubicz.hu

  Elmúlt már 18 éves?