Online céges karácsonyi borkóstoló

Online céges karácsonyi borkóstoló

Az ünnepek közeledtével szeretjük lezárni az évet, számot vetni, összegezni a sikereinket és a tanulságokat. Szívesen tesszük ezt családi, baráti körben, de nagyon sok esetben ünnepelünk kollégáinkkal, céges partnereinkkel is.

Ez az év különösen nehéz volt és bizonyosságot még 2021 sem hoz. Sok mindenben kellett változnunk, változtatnunk, alkalmazkodnunk idén. Többek között abban, hogy feladjuk szokásos év végi összejöveteleinket, céges partikat, csúnyapulcsis karácsonyi bulikat és a szokásos év végi koccintást. Minden évben sok munka és szervezés előzi meg az év végi karácsonyi bulit. Nem egyszerű olyan programot kitalálni, ami érdekes, nem elcsépelt, szórakoztató és közben egyedi is.

A Dubicz borászat borkóstolója mindig tökéletes megoldás családi, baráti vagy céges összejövetelekre. Felújított látványpincénkben csodálatos időutazást tehetnek a hozzánk látogató borkedvelők. A jelenlegi helyzet azonban sajnos ellehetetleníti, hogy nagyobb társaságokat lássunk vendégül borospincénkben. Ennek ellenére nem hagyunk titeket cserben. Szuper ötletünk van a karácsonyi borkóstolók megtartására:

Koccints kollégáiddal online egy hamisítatlan Dubicz borkóstolón! Megszervezünk neked egy 6 tételből álló borkóstolót az éterben! Nincs más dolgod, mint összehívni a társaságot, megrendelni a borokat és leülni a számítógép elé. Mi pedig összekötünk titeket online, ahol együtt tudunk kóstolni, beszélgetni a borokról. Borászunk bevezet titeket a Dubicz borászat történetébe, múltjába. Bemutatja a pincét, a szőlőt és megismerteti veletek a helyes borkóstolás alapjait. Együtt ízlelitek végig a kiválasztott borokat, hallgathatjátok meg, hogy melyik bornak, mi a jellemzője, különlegessége, majd online együtt meg is vitathatjátok, hogy kinek melyik ízlik a legjobban. Az online borkóstoló mindig egy kérdezz-felelekkel, kötetlen beszélgetéssel zárul, így megmarad a karácsonyi rendezvény laza hangulata is.

Szabadon választhatjátok ki a kóstolni kívánt tételeket, az bor est tematikáját, az időpontot és a létszámot is. És ami a legjobb, nem kell befejeznünk este 8-ig!

Nem kell, hogy elmaradjon az idei karácsonyi buli! Vedd fel velünk a kapcsolatot és Zoom-on keresztül megszervezzük a legizgalmasabb online borkóstolót kollégáidnak vagy üzleti partnereidnek.

Érdeklődj az alábbi elérhetőségeken: +36 37 301 015, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.