Szervezz online borkóstolót!

Szervezz online borkóstolót!

Az elmúlt időszakban sok minden megváltozott. A járvány terjedése alatt sajnos nem volt módunk személyes borkóstolókat, pincelátogatásokat tartani. Nagyon hiányoztak nekünk a vendégeink, nehéz volt ez az időszak személyes kapcsolattartás nélkül.

Hogy egy kicsit magunkban és bennetek is enyhítsük ezt az űrt, létrehoztuk Facebook oldalunkon hét alkalmas online borkurzusunkat, ami nagyon jól sikerült. Rájöttünk, hogy hiába a személyes kapcsolat hiánya, a kényszer nagy úr, így volt időnk és lehetőségünk megtapasztalni az online felületek nyújtotta lehetőségeket. Rájöttünk, hogy ha teljesen nem is pótolható minden tevékenységünk a virtuális térben, mégis számos lehetőségünk van közel kerülni a vendégeinkhez. Így alkottuk meg az ONLINE BORKÓSTOLÓ-t.

Bár végre feloldották a korlátozásokat és újra látogatható pincénk, mégis úgy döntöttünk, továbbra is élünk az online platformok nyújtotta lehetőségekkel. Sokan messze laktok, nehezen tudjátok megoldani, hogy eljussatok hozzánk. Mások szívesen jönnének nagyobb társasággal, de nehezen tudják összeszervezni, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont. És természetesen sokan vannak még, akik jogosan úgy gondolják, inkább kerülik a társas érintkezéseket, a zárt helyeket, biztos, ami biztos. Ezért létre hoztuk online borkóstolónkat.

Online borkóstolónkra e-mail-ben tudtok jelentkezni. Együtt megtaláljuk a megfelelő időpontot, amire meghívhatod barátaidat is. Nincs más dolgotok, mint webshopunkból megrendelni Borkóstoló csomagunkat és az előre megbeszélt időben együtt bejelentkezni az általunk indított Zoom meetingbe, akár különböző helyszínekről is. Így mindannyian látjuk és halljuk egymást és tudunk online együtt kóstolni. Tudtok kérdezni, tudunk válaszolni, el tudunk mesélni mindent a borokról, a borászatról és személyre tudjuk szabni a kóstoló témáját igényeiteknek megfelelően.

Most ráadásul az első tíz jelentkezőnek ingyen tartjuk meg borkóstolónkat! Ne habozz, jelentkezz és szerezz örömet barátaidnak! Borozzunk, kóstoljunk együtt online is!

További információk az online borkóstolóról és jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.