Isten hozott!

Büszkeség. Talán ez az első, ami eszünkbe jut, ha a Dubicz borokra gondolunk. Büszkék vagyunk a stabilan kiváló minőségre, az elért fejlődésre, eredményekre, a kiváló csapatra és rátok, borfogyasztókra. Hiszen egyre többen ismeritek és keresitek a Dubicz tételeket, emlegetitek a közös élményeket és tértek vissza hozzánk időről időre. Hálásak vagyunk Nektek!

7 éve kapta meg az immár 118 éves Borpalota épülete a Dubicz márkanevet. 2016-ban döntöttünk így, leszármazottjaink iránti tiszteletből, a történeti folytonosságot biztosítva, hogy az ősi családnevet választjuk borászatunknak. Ez a fél évtized bizonyos szempontból egy pillanat alatt eltelt, bizonyos szempontból óriási időnek tűnik. Rengeteg minden történt velünk ezalatt, még címszavakban is nehéz felsorolni:

  • Az elmúlt évek növekedései és fejlesztései hatására immár 114 hektáron gazdálkodunk, így az értékesítés volumene is megtízszereződött, ma már közel félmillió palack bor jut el a fogyasztókhoz.
  • Az elmúlt években egyre jobban nyitottunk a minőségi borfogyasztók felé, a Sárhegy kategória a prémium szegmenst erősíti.
  • Számtalan szakmai díjjal rendelkezünk, hazai és nemzetközi szinten is.
  • 2018-ban címkecsaládunk elnyerte a dizájn Oscarjának számító, nemzetközileg is rangos Red Dot elismerést. A versenyen 45 ország 8600 alkotása közül díjazták a Mátra-motívumokat bemutató grafikai koncepciót. Az elismerést olyan nagy márkák kapták meg eddig, mint az Apple a Nike, A BMW vagy az Audi.
  • 2018-ban és 2019-ben a Sziget Fesztivál Kft. és a Borháló Borkereskedés a Dubicz-borokat választotta a fesztiválok hivatalos borának, így ott voltunk minden Sziget, Balaton Sound, Strandfesztivál, VOLT, Be.my.lake és EFOTT pultban, hogy igazán önfeledten fesztiválozhassatok. 2020-ban elmaradtak a fesztiválok, de 2021-ben az EFOTT-on már újra találkozhattunk!
  • Mindennapos technológiai fejlődésünk segíti a borkészítés teljes folyamatát: a szürettől a címkézésig minden folyamatelem innovatív megoldások használatával zajlik.
  • Évente nagyjából 120-150 alkalommal találkozunk borfesztiválokon, kóstolásokon, borszakmai rendezvényeken. Számunkra fontosak ezek az események, a kapott visszajelzések, a direkt kapcsolat.

Minden évjáratban a palackba tesszük szívünk, lelkünk és legmagasabb szakmai tudásunk legjavát. Bízunk benne, hogy borainkat mindenki ugyanúgy kedvelni fogja, mint mi.