Családunk 2003 óta tulajdonosa a gyöngyösi, eklektikus stílusban épült Borpalota épületében és pincéjében működő borászatnak.

Az első pillanattól fő feladatunknak tekintettük a nagy múltú pince modernizálását, valamint a kiváló minőségű mátrai borok készítését. A borászatot az elmúlt években a legmodernebb borászati technológiával szereltük fel, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy boraink magas minőségű, saját szőlőből készüljenek.

2016-ban elérkezettnek láttuk az időt, hogy saját nevünket adjuk az általunk készített borokhoz, ezzel is garantálva a kiváló minőséget és erősítve a fogyasztókhoz fűződő személyesebb kapcsolatot, így azóta Dubicz Borászat és Szőlőbirtok néven jelenük meg a közönség előtt.

A kemény munkában és az összetartásban hiszünk, egymást segítő csapatként dolgozunk, döntünk. Hasonlóan gondolkodunk a borról és az értékekről, mindenkinek fontos a Dubicz-minőség, így könnyedén együttműködünk a napi feladatok megoldásában is. Összetartó közösségként, családias légkörben dolgozunk, miközben mindenkinek megvan a saját területe, felelőssége, szakértelme.