2024. december 6.
Mit igyunk az ünnepi menü mellé?
Közeleg a pillanat, amikor halászlé, töltött káposzta, bejgli és társaik alatt roskadozik majd az ünnepi asztal. Lássuk, mi kerüljön a […]
Tovább olvasom2024. december 6.
Közeleg a pillanat, amikor halászlé, töltött káposzta, bejgli és társaik alatt roskadozik majd az ünnepi asztal. Lássuk, mi kerüljön a […]
Tovább olvasom2024. november 27.
Aki szereti a bort, annál mindig akad otthon pár üres üveg. Karácsony közeledtével ideje ezeket kreatívan újrahasznosítani, és dekorrá varázsolni: […]
Tovább olvasom2024. november 22.
Hogy mitől lesz különleges karaktere a szőlőnek és az abból készülő bornak, az elég komplex, de sok minden múlik például […]
Tovább olvasom2024. november 15.
A sauvignon blanc a nyolcadik legelterjedtebb borszőlőfajta. A belőle készülő nedűt pedig a tavasz borának is nevezik, amivel most ideje […]
Tovább olvasom2024. november 8.
Ha illatos fehérbor, akkor már rá is vágod, hogy Irsai Olivér? Ezzel nem vagy egyedül: ez a Dubicz Borászat egyik […]
Tovább olvasom2024. november 4.
Szeretnéd meglepni a barátaidat egy őszi borkóstoló estével? Ne izgulj, mi is segítünk, méghozzá négy kérdéssel és válasszal, illetve egyik […]
Tovább olvasom2024. október 27.
A halloween buli és a tökfaragás idén sem maradhat el, szóval ideje kreatívra venni a figurát, és a saját tökcsapoddal […]
Tovább olvasom2024. október 23.
Négy íncsiklandó őszi finomság következik, amelyekben a közös, hogy alap hozzávalójuk a bor. Ősszel minden a szőlőről és a borról […]
Tovább olvasom2024. október 10.
Találd meg a személyiségedhez legjobban passzoló bort, segítünk benne! Könnyű azt gondolni, hogy egy-egy bor kiválasztása pusztán ízlés kérdése, de […]
Tovább olvasom2024. október 4.
Kortyoljuk, szeretjük, de vajon mennyit tudunk róla? Ideje, hogy kicsit bemutassuk sokunk egyik kedvenc szüreti italát, a mustot. Szüret után […]
Tovább olvasom