Felismerni és megérteni
a jó bort

A bor zamata, illata és színe mindent elárul a tájról, a földről, a napról, a borászról és - végső soron - fogyasztójáról is. Tematikus borkóstolóink során lehetőség nyílik megkóstolni a Dubicz pincészet legszebb tételeit. A társas alkalmakról nem hiányozhatnak a történetek, a 118 éves pince atmoszférája a sok mosoly és az önfeledt szórakozás sem. Programjaink közül válogatva minden érdeklődő megtalálhatja a leginkább kedvére való kikapcsolódást ígérő alkalmat.

Borkóstoló programok

Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

Sárhegy túra

A legjobb boraink termőhelye különösen izgalmas élmény. Dűlőtúránk alkalmával lehetőséget biztosítunk a szőlő megtekintésére, megkóstolására, a Mátrai Borvidék megfigyelésére.

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

Borkvíz

Mutasd meg, hogy milyen sokszínű a tudásod! Összeállítottunk egy boros és általános ismereteket igénylő társas játékot, mely során kisebb-nagyobb csapatok mérkőzhetnek meg egymással!

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

Extrém borkóstoló

A High-Tech Sportok bázisával együttműködésben a borkóstolás előtt többféle extrém élményprogram választható - terep segway, e-quadozás, monsterroller stb. - délelőtti élménynek, majd az adrenalint kiváló borokkal vezetjük le.

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

Borvidéki túra

A Mátrai Borvidék sokszínű, ugyanakkor a helyi borászatok összetartóak. Borvidéki túránkon 2-3 más borászat egymás utáni látogatása lehetséges, hogy minél komplexebb képet kapjunk a Mátra termőhelyeiről, borairól.

Tovább olvasom