Borkóstoló

Szervezz saját borkóstolót barátaidnak!
Hozd össze a baráti társaságot, mi pedig megszervezzük saját borkóstolótokat Zoom-on. Regisztrálj most és az első tíz jelentkezőnek ingyen tartjuk meg az eseményt. Regisztráció és további információk: marketing@dubicz.hu

A BOROK VILÁGÁBA A LÁTOGATÓK FELÚJÍTOTT LÁTVÁNYPINCÉKBEN TEHETNEK CSODÁLATOS IDŐUTAZÁST.

Dubicz-kostolo

A közel 1 km hosszú, körbejárható pincénkben tehetnek sétát az idelátogatók, ahol végigkísérhetik a borászat 110 éves történetét.

Megtekinthetőek a 100 évvel ezelőtt használt 6000 literes, faragott hordók, az 1960-as években épített 30-80 000 literes, épített betontartályok és a XXI. század modern acéltartályos technológiája is.

Az 50 fős kóstolótermünkben pedig végigkóstolható a borászat teljes kínálata is. Igény esetén borkorcsolyával, falatkákkal, hidegtálakkal vagy melegétellel tesszük teljessé a borkóstolás élményét. Az ételeket a Gyöngyösön méltán híres Kékes Étterem készíti.

A borok bemutatását minden esetben szakember végzi és kedvező áron a teljes borkínálat megvásárolható a helyszínen. A borkóstolók árai minden esetben tartalmazzák az ásványvizet és kiflikarikákat.

Dubicz-kostolo

BORKÓSTOLÓ CSOMAGJAINK / fő

Ágasvár (5 fajta bor) 2600 Ft
Galya-tető (7 fajta bor) 3200 Ft
Kékes (10 fajta bor) 4200 Ft

Felár ellenében pogácsát és sajtot is tudunk biztosítani. Melegételt, ebédet, vacsorát előre egyeztetett igényeknek megfelelően tudunk felszolgálni.
Borkóstolón részt vevő vendégeink a helyszínen pincénk kínálatából is vásárolhatnak.
A borkóstoló terem rendezvényekre bérbe vehető. Igény esetén élőzenét is biztosítunk.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
3200 Gyöngyös, Koháry út 4.
+36 37 301 015
info@dubicz.hu

Elmúlt már 18 éves?