A Kárpátok hegyvonulata által védett mátrai vulkanikus lejtökön termő szőlőkből készült, szakmailag is elismert boraink mindenki számára remek választást jelentenek.

A Mátrai borvidék hazánk második legnagyobb bortermelő vidéke, ahol kedvező adottságainak köszönhetően már a középkorban is jelentős bortermelés folyt. A Kárpátok által a szélsőséges és zord időjárástól védett napsütötte lejtőkön a hagyományokat és a legmodernebb technológiákat ötvözve, kiváló ár-érték arányú friss, illatos, könnyed borokat, valamint hordóban erjesztett és érlelt, testesebb borkülönlegességeket is kínálunk.

A Mátra különleges adottságú borvidék, amely területileg az ország legnagyobbjai közé tartozik. Kiváló vulkáni eredetű kőzeteket barna erdőtalaj fed, melynek köszönhetően a savak mindig kerekek, a borok illatosak, aromásak - így magas minőségű, kiváló borok készülnek.

A kezdetektől fő feladatunknak tekintettük a nagy múltú pince modernizálását és kiváló minőségű mátrai borok készítését. A borászatot az elmúlt 20 évben a legmodernebb borászati technológiával szereltük fel. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy boraink magas minőségű, saját szőlőből készüljenek, ezért folyamatosan vásároltunk szőlőültetvényeket, illetve a régi rossz minőségű szőlőket újratelepítsük. Jelenleg 114 hektárral rendelkezünk, a folyamatos telepítéseinknek köszönhetően egyre jobb minőségű, a változó piaci igényeknek megfelelő szőlőfajtákat termesztünk és szüretelünk - elsősorban a hagyományos mátrai fajtákkal dolgozunk.