BORKÓSTOLÓ

Szervezz saját borkóstolót barátaidnak! Hozd össze a baráti társaságot, mi pedig megszervezzük saját borkóstolótokat Zoom-on. Regisztrálj most és az első tíz jelentkezőnek ingyen tartjuk meg az eseményt. Regisztráció és további információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A BOROK VILÁGÁBA A LÁTOGATÓK FELÚJÍTOTT LÁTVÁNYPINCÉKBEN TEHETNEK CSODÁLATOS IDŐUTAZÁST.

Borkóstoló a Dubicz Borászat és Szőlőbirtokon. Az 50 fős kóstolótermünkben végigkóstolható a borászat teljes kínálata.

A közel 1 km hosszú, körbejárható pincénkben tehetnek sétát az idelátogatók, ahol végigkísérhetik a borászat 110 éves történetét.

Megtekinthetőek a 100 évvel ezelőtt használt 6000 literes, faragott hordók, az 1960-as években épített 30-80 000 literes, épített betontartályok és a XXI. század modern acéltartályos technológiája is.

Az 50 fős kóstolótermünkben pedig végigkóstolható a borászat teljes kínálata is. Igény esetén borkorcsolyával, falatkákkal, hidegtálakkal vagy melegétellel tesszük teljessé a borkóstolás élményét. Az ételeket a Gyöngyösön méltán híres Kékes Étterem készíti.

A borok bemutatását minden esetben szakember végzi és kedvező áron a teljes borkínálat megvásárolható a helyszínen. A borkóstolók árai minden esetben tartalmazzák az ásványvizet és kiflikarikákat.

 

Különböző borkóstoló csomagok közül lehet választani. A borok bemutatását minden esetben szakember végzi.

BORKÓSTOLÓ CSOMAGJAINK / fő

Ágasvár (5 fajta bor) 2600 Ft
Galya-tető (7 fajta bor) 3200 Ft
Kékes (10 fajta bor) 4200 Ft

Felár ellenében pogácsát és sajtot is tudunk biztosítani. Melegételt, ebédet, vacsorát előre egyeztetett igényeknek megfelelően tudunk felszolgálni. Borkóstolón résztvevő vendégeink a helyszínen pincénk kínálatából is vásárolhatnak. A borkóstoló terem rendezvényekre bérbe vehető. Igény esetén élőzenét is biztosítunk.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
3200 Gyöngyös, Koháry út 4.
+36 37 301 015
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.