2023. április 2.
Mit igyunk a húsvéti menü mellé?
Tojás, sonka, torma, bárány és édességek: most azt is eláruljuk, melyik húsvéti finomság mellé mit tölts a borospoharakba. Ha már […]
Tovább olvasom2023. április 2.
Tojás, sonka, torma, bárány és édességek: most azt is eláruljuk, melyik húsvéti finomság mellé mit tölts a borospoharakba. Ha már […]
Tovább olvasom2023. március 24.
Ahogy a téli szürkeséget felváltja a színes, illatos tavasz, az bizony a borászatokban is fontos feladatokkal jár – jöjjön most […]
Tovább olvasom2023. március 17.
Azon kívül, hogy itt élünk és dolgozunk a Dubicz Borászatban, számunkra a Mátrai borvidék még sok minden miatt különleges. Hadd […]
Tovább olvasom2023. március 10.
Tél végével elérkezik a tavaszi nagytakarítás ideje, amit az otthonod mellett testben és lélekben is elvégezhetsz – ehhez adunk most […]
Tovább olvasom2023. március 3.
Borokról, büszkeségeiről és a nőkhöz leginkább passzoló borászfeladatokról is beszélgettünk Dunai Ágival, a Dubicz Borászat társtulajdonosával. Dunai Ági évekkel ezelőtt […]
Tovább olvasom2023. február 24.
Jöttünk, láttunk, kóstoltunk és kínáltunk. És persze, rengeteget beszélgettünk Veletek, akik megkerestétek a Dubicz Borászat standját a Borjour Magnum borkiállításon. […]
Tovább olvasom2023. február 17.
Akár utó-Valentin-napozás, akár más alkalom, akár egy „csak úgy” közös vacsi a cél, egy biztos: a most következő három, borral […]
Tovább olvasom2023. február 10.
Mi már tudjuk, mit nézel Valentin-napon! Jöjjön 5 sorozat – a szerelmestől a zombisig –, és mellé 5 finom bor, […]
Tovább olvasom2023. február 3.
Ha ezeket az alapvető dolgokat tudod a borok kapcsán, akkor nem fordulhat elő, hogy bárki kijavítson vagy leégj a többiek […]
Tovább olvasom2023. január 20.
A szőlő védőszentjei közül Szent Vince nyitja az évben a névnaposok sorát, január 22-én. Lássuk, milyen hagyományok, szokások kapcsolódnak ehhez […]
Tovább olvasom