2017. december 15.
Vörösboros forrócsoki recept
Ha december, akkor forrócsoki! Idén télen melegedj fel egy igazi különlegességgel.
Tovább olvasom2017. december 15.
Ha december, akkor forrócsoki! Idén télen melegedj fel egy igazi különlegességgel.
Tovább olvasomA bornak ezer arca van, és legalább ennyi érdekességet fel is lehet róla sorolni. Most elárulunk néhány olyan adatot a […]
Tovább olvasom2017. december 12.
Bort adni karácsonyra? Egyáltalán nem elcsépelt! Csak nem mindegy, hogy kinek, mit! Segítünk, hogy kit mivel lepj meg!
Tovább olvasomEgy borkóstolón nagyon sok információt hallhatunk a borászatról, magukról a borokról, azok készítési módjáról, a szőlőterületekről, a borvidékről, a fajtákról, […]
Tovább olvasomHa igazi borrajongó vagy, biztosan komolyan veszed a kedvenc italod tárolását is. Egyáltalán nem mindegy, hol és hogyan tartod a […]
Tovább olvasomNagyjából olyan legenda ez, mint a Loch Ness-i szörny: mindenki hallott már róla, de még senkinek se sikerült bebizonyítani, hogy […]
Tovább olvasomA Leányka fehérborszőlőfajta nem tartozik a széles körben elterjedt, „divatos” fajták közé, viszonylag kevés ültetvény található belőle borvidékeinken. Leginkább az […]
Tovább olvasom2017. december 4.
Van, hogy már olyan régóta őrizgetsz egy finom bort, hogy ahelyett, hogy végre felbontanád és meginnád, ki is öntheted, ugyanis sajnos […]
Tovább olvasomA nappalok rövidülnek, korán sötétedik, emellé még ráadásul beköszöntött a hidegebb, néha bartáságtalanabb időjárás is. Szívesebben „kuckózunk” be egy pohár […]
Tovább olvasom2017. november 22.
Egy adott borvidék borainak jellegzetes ízvilágát rendkívül sok tényező – összefoglaló néven a terroir – befolyásolja, de ezen belül leginkább […]
Tovább olvasom