Ugrás a tartalomhoz

06 37 301 015

info@dubicz.hu

Bejelentkezés / Regisztráció

Dubicz angol oldal
Menü Kapcsolat
  • Főoldal
  • Borászat
  • Történet
  • Csapat
  • Díjak
  • Területek
  • Borkóstolók
  • Borszaküzlet
  • Sárhegy-dűlő
  • Webshop
  • Blog
  • Kapcsolat
  • Fiókom
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • ÁSZF
Dubicz Borászat & SzőlőbirtokBorbolt új cím: 3200 Gyöngyös, Koháry út 7.

06 37 301 015

info@dubicz.hu

H–Szo: 8:00 – 16:00

  • Borászat
    • Történet
    • Csapat
    • Díjak
    • Területek
    • Borszaküzlet
  • Borkóstoló
  • Sárhegy
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
  • Webshop
  • Blog
  • Kapcsolat
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Dubicz angol oldal

Blog

Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Ízek és karakterek: 3 finom bor az őszi estékre

2023. október 12.

Ízek és karakterek: 3 finom bor az őszi estékre

Mi már tudjuk, mit kortyolsz idén ősszel, avagy rövid borajánlónk következik a közelgő hűvösebb estékre. Ahogy a nyár végével változnak […]

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Mit kell tudni a fehérborok derítéséről?

2023. október 6.

Mit kell tudni a fehérborok derítéséről?

És itt most nem arról lesz szó, hogy a borodnak fel kell derülnie ahhoz, hogy téged is felderítsen: hadd meséljünk […]

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Finom falatok otthoni borozáshoz őszre

2023. szeptember 29.

Finom falatok otthoni borozáshoz őszre

Van élet, vagyis kínálat a ropin és a pogácsán túl: ezeket a finomságokat is bátran kínálhatod a társaságnak egy kellemes […]

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Zajlik a szüret: milyen lett az évjárat és a szőlő?

2023. szeptember 21.

Zajlik a szüret: milyen lett az évjárat és a szőlő?

A 2023-as évben tapasztalható időjárási végletek sok borász munkáját megnehezítették a szüret kapcsán, de örömmel jelentjük, hogy a Dubicz Borászat […]

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok 10 gyakran használt borászati kifejezés, amelyeket jó, ha ismersz

2023. szeptember 15.

10 gyakran használt borászati kifejezés, amelyeket jó, ha ismersz

Ha a társaságban röpködnek a borászati kifejezések, ne érezd magad kívülállónak, inkább dobj be te is egyet-kettőt: az alábbi lista […]

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Felbontott bor: meddig jó, és milyen eszközök segíthetnek frissen tartani?

2023. szeptember 10.

Felbontott bor: meddig jó, és milyen eszközök segíthetnek frissen tartani?

A tegnapi bor hűtőben tárolva ma még biztosan fogyasztható, de mi a helyzet pár nap, vagy közel egy hét után? […]

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok A dugóhúzón túl: 7 szuper boros kiegészítő mindenkinek

2023. augusztus 23.

A dugóhúzón túl: 7 szuper boros kiegészítő mindenkinek

Az innovációk a borok világát sem kerülik el, sőt, az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt a különböző boros kiegészítők száma – […]

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Borkóstoló kisokos: 5 dolog, amit érdemes tudni és betartani

Borkóstoló kisokos: 5 dolog, amit érdemes tudni és betartani

Egy borkóstoló elég klassz terep ahhoz, hogy jól érezd magad, de ennek érdekében nem árt, ha ismersz és betartasz néhány […]

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Mivel koccints augusztus 20-án? 4 program, 4 bor, amelyekben nem fogsz csalódni

2023. augusztus 18.

Mivel koccints augusztus 20-án? 4 program, 4 bor, amelyekben nem fogsz csalódni

Anyukáddal, a Barátokkal, a Pároddal vagy az egész Családdal szervezel programot? Ha még nem tudod, hogyan ünnepeljétek Magyarország születésnapját, és […]

Tovább olvasom
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Ha nyár, akkor nyári bor!

2023. augusztus 11.

Ha nyár, akkor nyári bor!

Hallottad már a nyári bor kifejezést? Bár ez egy elég tág fogalom, megpróbáljuk összefoglalni, mi is ez, aztán mondjuk és […]

Tovább olvasom
  • «
  • 1
  • …
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • …
  • 54
  • »
Keresés
Legfrissebb cikkek
  • Tavaszi étel-bor párosítások, ahogy mi szeretjük
  • Itt a Nemzetközi Sauvignon Blanc Nap
  • Jön az Anyák napja: válassz olyan bort, amilyen az Anyukád!
  • A legfinomabb tavaszi borkoktél receptek, nem csak a locsolóknak
  • Napi egy pohár bor hatása az egészségre
Facebook
Instagram
YouTube
Címkefelhő
bor dubicz dubicz blog dubicz bor dubicz borok dubicz borászat dubicz címke dubicz pince dubicz pincészet mátrai borvidék
Borkóstolók
  • Borkvíz
  • Borvidéki túra
  • Extrém borkóstoló
  • Sárhegy túra
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Dubicz Borászat & Szőlőbirtok

Borbolt új cím: 3200 Gyöngyös, Koháry út 7.
Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: info@dubicz.hu

 

 

 

 

 

 

Borok
  • Mátra
  • Prémium
  • Sárhegy
Borászat
  • Történet
  • Csapat
  • Díjak
  • Területek
  • Borszaküzlet
  • Blog
Borkóstoló
  • Pincelátogatás
  • Borkóstolás – alaptanfolyam
  • Sárhegy túra
  • Élményfestés borkóstolóval
  • Szabadulószoba
  • Borkvíz
  • Extrém borkóstoló
  • Borvidéki túra
  • Környezeti politika
  • Pályázatok
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • ÁSZF
  • ISO tanúsítvány
  • Impresszum
OTP SimplePay

© 2025 Dubicz Borászat & Szőlőbirtok • Minden jog fenntartva!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

0
    0
    Kosár
    A kosár üres.Webshop megnyitása
    Vásárlás folytatása
    Dubicz Borászat & Szőlőbirtok
    Adatvédelmi áttekintés

    Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

    Feltétlenül szükséges sütik

    A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

    Süti neve Funkció Élettartam
    moove_gdpr_popup A weboldalunkon található sütik elfogadásának beállítását rögzíti. 12 hónap
    age_gate_cookie A korellenőrzés eredményét tárolja. 12 hónap

    Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.

    A sütiktől

    A sütikről bővebben az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.

    A külső szolgáltatók a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyeznek el és olvasnak vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, az azt kezelő szolgáltatóknak lehetőségük van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalmuk tekintetében.

    Mi az a süti?

    A süti egy kis mennyiségű adat, amely gyakran tartalmaz egy egyedi azonosítót, a meglátogatott weboldal kiszolgálója küldi a böngészőjének és a számítógépén tárolódik. Minden honlap, weboldal vagy szolgáltató által használt honlap elküldheti a saját sütijét a böngészőjének, ha a böngésző adatvédelmi beállításai ezt lehetővé teszik, de a személyes adatai védelmében a böngésző csak azokról a sütikről küld információt a weboldalaknak vagy szolgáltatóknak, melyeket ők küldtek a számítógépére; harmadik félnek nem küldenek információt. A sütik több névtelen információt tartalmaznak, mint például egyedi azonosítót, az oldal nevét, különböző számokat, karaktereket. Ezek az adatok lehetővé teszik a sütit küldő weboldalaknak, hogy emlékezzenek a korábbi látogatási adatokra, mint például: beállítások, vagy a kosár tartalma. A süti lehet egy egyszeri alkalomra szóló (session cookie), azaz csak addig van a számítógépén, amíg az oldalra bejelentkezve marad vagy a böngészőt be nem zárja; illetve lehet állandó süti is (persistent cookie), ami egy meghatározott ideig marad a számítógépén.

    Ha többet szeretne megtudni a sütikről, kérjük látogassa meg a www.allaboutcookies.org weboldalt.

    A sütik és a személyes adatok

    A sütik önmagukban csak azonosításra szolgálnak, mint egy „belépőkártya” a weboldalra, nem tartalmaznak email címeket, személyes adatokat. Amennyiben viszont Ön megadja a személyes adatait, például email címét a regisztrációhoz a sütik segítségével összekapcsolható az számítógépe az email címével.