Ti kérdeztek, mi válaszolunk!

Ti kérdeztek, mi válaszolunk!

Nemrég a Facebook oldalunkon „meghirdettük”, hogy bármilyen kérdést feltehettek nekünk, mindent megválaszolunk egy blogcikkben. Bár a posztban nem mertétek a kérdéseiteket feltenni, privát üzenet formájában már annál inkább!

Így azokból szemezgetve, íme 5 kérdés tőletek és a válaszaink rá!

Mit jelent a gyakorlatban a Red Dot Design elismerés?

Leírhatatlanul sokat - és még annál is többet! Nagyon büszkék vagyunk az elismerésre, rengetegen gratulálnak is hozzá, egyre több helyen téma is. Jó visszajelzés a számunkra és külön örülünk, hogy kitartottunk azon elképzelésünk mellett, hogy egységes, letisztult címkecsaládunk legyen.

Red Dot 800x600

Ki döntötte el, illetve mi alapján dőlt el, hogy melyik címkére milyen motívum kerüljön?

A koncepció elfogadása után a Graphasel Design Studio grafikusával, Misztarka Eszterrel átbeszéltük az egyes borok karakterisztikáját, ízvilágát, így kezdtünk közeledni afelé, hogy melyik borhoz milyen motívum kapcsolható. Az egyeztetések után pedig természetesen belső döntés született. A Dubicz borok címkéiről bővebben ITT olvashattok!

dubicz címkék red dot design

Mennyivel korábban kell bejelentkezni borkóstolásra?

Pár héttel korábban célszerű, de igyekszünk rugalmasak lenni akkor is, ha egy spontán Mátra látogatás során akartok beugrani hozzánk. :) Szóval hívjatok bátran minket, illetve ITT megtalálhattok minden fontos infót! Egyébként Pesten és több vidéki nagyvárosban is vannak borkóstolási lehetőségek, ezekről ITT írunk mindig.

dubicz borkóstolás

Lehet még kapni Sziget bort valahogy?

A webshopban ( csomag, White, Red, Rosé) illetve limitált számban a Borháló kereskedésekben is elérhetőek még a Sziget borok. De lassan készülünk a 2019-es tételekkel ;)

dubicz sziget fesztivál borok

Lesz Black Friday akció nálatok is?

Igen, tervezünk valamit. Figyeljétek a webshopunkat és kövessetek a Facebookon is, hogy biztosan ne maradjatok le az akciókról!

dubicz borászat webshop akció black friday

Ne feledjétek, továbbra is bármikor kérdezhettek tőlünk Facebookon, Instagramon, de akár az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen is!

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúlt már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.