Ha december, akkor forrócsoki! Idén télen melegedj fel egy igazi különlegességgel.

Nincs is jobb egy hideg, téli estén, mint bekuckózni a kanapéra néhány puha pokróccal és egy nagy pohár forrócsokival. De! Egy pohár finom Dubicz bor jobb lehetne. Ha viszont te mégis inkább valami forróra vágysz, egy film mellé tökéletes társ lehet egy kényeztető, édes forrócsoki. És tudod, miitől lehetne még finomabb? Persze, hogy egy kis vörösbortól!

El is árulunk egy receptet, amelynek segítségével egyszerűen felturbózhatod a forrócsokidat némi vörösborral.

Forralj fel tejet, vagy, ha van tejhabosítód, akkor habosítsd jól fel. Tegyél bele forrócsoki port, vagy olvassz meg csokit, és azzal keverd össze. Ha ez kész, tegyél bele egy deci vörös bort, ami lehet száraz, félédes vagy édes is, az ízlésedtől függ. Ha ránk hallgatsz, a Dubicz Borászat Kékfrankos-Cabernet Franc-ját ajánljuk. Keverd jól össze, majd jöhet a tejszínhab, amelynek a tetejére szórj egy kis fahéjat, végül dobj rá pár darab szegfűszeget.

Ezzel az itallal nem csak magadnak szerezhetsz örömet, de bármikor megkínálhatod a vendégeidet is, garantáltan mindenki imádni fogja!

Míg nyáron a fagyasztott rosé volt divatban, hidegebb hónapokban a vörösboros forrócsoki hódít, amelyet minden bor és édesség imádónak ajánlott kipróbálni. Sőt, annyira jól néz ki, hogy az Instagramra is posztolhatod a róla készült fotót. De ne felejtsd el betaggelni a képen a @dubiczbor -t vagy használd a #dubiczbor hashtaget!