Megszokott magas minőség, kisebb kiszerelés, számtalan kihasználási lehetőség – ezen elvek mentén született meg a Dubicz mini palackos sorozat, amely borkóstolókon, rendezvényeken és szállodákban egyaránt népszerűségnek örvend!

Régóta terveztük, 2020 végre kapacitást is biztosított rá – az alábbi hat tételünk immár kisebb, 1,87 dl-es kiszerelésben is elérhető:

  • Mátra Irsai Olivér 2020
  • Mátra Muscat Ottonel 2019
  • Mátra Sauvignon Blanc 2020
  • 1014 Chardonnay 2018
  • Mátra Kékfrankos Rosé 2020
  • Mátra Kékfrankos-Cabernet Franc Cuvée 2019

Mikor hasznos egy kisebb palack? Kérdezhetnénk, miközben már a választ is tudjuk:

Az online borkóstoláson

Ősz óta kisebb baráti társaságoknak és cégeknek is elérhető az online borkóstolás lehetősége. Dunai Bernadett, a borászat társtulajdonosa Zoom-on keresztül csatlakozik be az adott társaságba és 1,5-2 órában mond el mindent a borokról, mesél a borkészítés művészetéről, a borkósolásról vagy épp a borászatról. Ezeken az eseményeken népszerűek a kisebb palackok, hiszen egy palack könnyedén ketté önthető, így pont 1-1 dl-t biztosít a kóstolásra.

Tökéletes catering kiegészítő

Az év végi, kisebb céges rendezvények visszatérő eleme volt a mini palack, akár a helyszínen fogyasztva, akár ajándékként. Nagy örömmel láttuk, hogy a magyar piacon még kevésbé ismert kiszerelést mennyire szeretitek, és milyen pozitív a cégek visszajelzése is!

Minibárban is elérhető

A vírushelyzet okán jelenleg nem lehetnek nyitva szállodák, éttermek, azonban mi duplán várjuk a szabad mozgást: megállapodásainknak köszönhetően több hotel minibárjában megtalálhatjátok majd a Dubicz mini palackokat.

Hétköznapokra is tökéletes!

Nem akarsz kibontani egy teljes palack bort? A közel 2 dl-es kiszerelés segít abban, hogy egy-két pohár bort elfogyassz, vagy épp egy gyorsat koccintsatok egy film mellett.