2024. október 23.
Borral készült őszi receptek
Négy íncsiklandó őszi finomság következik, amelyekben a közös, hogy alap hozzávalójuk a bor. Ősszel minden a szőlőről és a borról […]
Tovább olvasom2024. október 23.
Négy íncsiklandó őszi finomság következik, amelyekben a közös, hogy alap hozzávalójuk a bor. Ősszel minden a szőlőről és a borról […]
Tovább olvasom2024. október 10.
Találd meg a személyiségedhez legjobban passzoló bort, segítünk benne! Könnyű azt gondolni, hogy egy-egy bor kiválasztása pusztán ízlés kérdése, de […]
Tovább olvasom2024. október 4.
Kortyoljuk, szeretjük, de vajon mennyit tudunk róla? Ideje, hogy kicsit bemutassuk sokunk egyik kedvenc szüreti italát, a mustot. Szüret után […]
Tovább olvasom2024. szeptember 27.
2024-ben minden eddiginél korábban érkezett el a szüret: lássuk, milyen lett a termés, a szőlő minősége, és persze, hogy mi […]
Tovább olvasom2024. szeptember 20.
Ahogy a neve is mutatja, ősszel „leszüreteljük” az éves munka gyümölcsét: érdemes az ehhez az időszakhoz kapcsolódó szokásokkal és hagyományokkal […]
Tovább olvasom2024. szeptember 12.
Négy borunk és mi magunk, vagyis a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok is fontos és rangos elismerésekkel gazdagodott idén nyáron, lássuk […]
Tovább olvasom2024. szeptember 6.
Szuper hangulatban, többnyire napsütésben vettünk részt az év legizgalmasabb fesztiváljain és bornapjain, ahol megszámlálhatatlanul sok borospohárba tölthettünk Dubicz borokat. Lássuk, […]
Tovább olvasom2024. augusztus 30.
Ha nyári meleg, akkor hűs, buborékos italok – és bár sokunknak a fröccs jut először eszébe, érdemes egy kicsit a […]
Tovább olvasom2024. augusztus 16.
Adunk pár tippet, ha vaktesztet szerveznél a barátaidnak, és abban is segítünk, milyen sorrendet állíts fel kedvenc Dubicz-boraitokból. Mi lehet […]
Tovább olvasom2024. augusztus 15.
Legyen szó egy piknikről Budapest felett, a Balatonnál vagy a Mátrában, egy-egy ilyen naplementés borvacsorán elvarázsolod majd a partnered. Naná, […]
Tovább olvasom