2020. január 11.
A legkülönlegesebb variációk forralt borra
Ha fúj, ha fagy, ha hideg, ha tél, nem jelenthet mást, minthogy eljött a forralt borozás ideje. És az egészben […]
Tovább olvasom2020. január 11.
Ha fúj, ha fagy, ha hideg, ha tél, nem jelenthet mást, minthogy eljött a forralt borozás ideje. És az egészben […]
Tovább olvasomÚj év, új évtized, új fogadalmak! Rád is érvényes? Akkor ezt a cikk éppen kedvedre való lesz.
Tovább olvasom2020. január 6.
Mit is csináljunk a hosszú, téli estéken vagy borongós délutánokon? Hívjuk át a családot vagy a barátainkat, és fondüzzünk! Nagyon […]
Tovább olvasomKorábban már esett szó arról, hogy bár valamennyi buborékos bor – legyen az pezsgő, habzó- vagy gyöngyözőbor – lényegében pezseg, […]
Tovább olvasomEgyre gyakrabban hallhatunk narancsborokról. Sőt, akár már kóstolhatjuk is, hiszen – bár még mindig ritkaságszámba megy – egyre többen készítik […]
Tovább olvasomNem egyszerű a tökéletes borospohár kiválasztása, kiváltképp olyan nyomás alatt, amelyet az ünnepek helyeznek ránk egy szépen terített és finomságoktól […]
Tovább olvasomA fent emlegetett kérdés sokak fejében szöget ütött már, amikor a hűtőajtón lévő bontott palackra esett a tekintetünk egy mozgalmasabb […]
Tovább olvasom2019. december 23.
A borászat és a ruhatervezés első ránézésre két külön világhoz tartoznak, pedig több közös pont van bennük, mint elsőre gondolnánk. […]
Tovább olvasom2019. december 18.
Szeretjük, tiszteljük, használjuk és élvezzük. A bor mindennapjaink része. Ezerarcú nedű, melyben mindenki megtalálja a maga ízlésének leginkább tetszőt. De […]
Tovább olvasom2019. december 17.
A tengeren túli borászatokról szóló sorozatunk előző részeiben két, az egyenlítőtől délre található ország, Chile és Ausztrália borászatával és boraival […]
Tovább olvasom