2019. május 8.
A rizottó – Hogyan készül, és milyen bor passzol hozzá?
Bár egyszerű ételnek tűnik, mégis nagyon nagy gondosságot és odafigyelést igényel az elkészítése, ráadásul mindössze pár alapanyagból áll, mégis el […]
Tovább olvasom2019. május 8.
Bár egyszerű ételnek tűnik, mégis nagyon nagy gondosságot és odafigyelést igényel az elkészítése, ráadásul mindössze pár alapanyagból áll, mégis el […]
Tovább olvasom2019. május 7.
Bizonyára mindannyian emlékszünk fiatalkorunk első boros élményére – vagy ha nem is a legelsőre, de az első találkozások egyikére szinte […]
Tovább olvasom2019. április 24.
Nagy beszélgetések, finom vacsorák és jó könyvek tökéletes társa lehet egy finom pohár bor. Vagy akár kettő.
Tovább olvasom2019. április 23.
A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok stratégiája alapján évről évre részt veszünk hazai és nemzetközi versenyeken, amelyekről rendszeresen díjakkal térünk haza. […]
Tovább olvasomA borok esetében a legtöbb információt a palackok címkéje hordozza, így érdemes tudni, hogy melyik jelölés pontosan mit is jelent. […]
Tovább olvasomA mértékletes borfogyasztás során fellépő jótékony élettani hatásokról már több ezer oldalt teleírtak a téma szakértői, többek közt mi is […]
Tovább olvasom2019. április 17.
Egy friss kutatás szerint a drágább bor finomabb – na de miért is gondoljuk, érezzük ezt így? Az elméleti megoldás […]
Tovább olvasom2019. április 9.
Ha jó riportokra, jó beszélgetésekre és jó kérdésekre gondolunk, akkor nem is kérdés: Bombera Kriszta jut elsőként eszünkbe. És mire […]
Tovább olvasom2019. április 1.
Akárcsak mi magunk, a legnevesebb filmszínészek, zenészek, világsztárok is legalább annyira szeretik a jó borokat, mint mi magunk. Vannak közöttük […]
Tovább olvasomA húsvét közeledtével a tavasz is beköszönt, így nemcsak maga az ünnep, de az egyre több napsütés és a természet […]
Tovább olvasom