2018. július 2.
Fröccs alapok – Milyen borból készüljön a fröccs?
A fröccs olyan, akár a lecsó, vagyis egyrészt mindenképpen hozzátartozik a nyárhoz, másrészt pedig annyira sokféleképpen elkészíthető, hogy a fröccsvariációk […]
Tovább olvasom2018. július 2.
A fröccs olyan, akár a lecsó, vagyis egyrészt mindenképpen hozzátartozik a nyárhoz, másrészt pedig annyira sokféleképpen elkészíthető, hogy a fröccsvariációk […]
Tovább olvasomIdőről-időre aktualitást nyer, hogy borimádó barátainkat egy-egy egészen különleges, témába vágó aprósággal lepjük meg. Ugyanakkor ne lepődjünk meg azon, ha […]
Tovább olvasom2018. június 26.
Gondoltad volna, hogy egy jó pohár vörösbor még fogaid egészségi állapotára is jó hatással van?
Tovább olvasom2018. június 20.
A nyár szinte elképzelhetetlen az egyik legfinomabb és legváltozatosabban elkészíthető étel, a lecsó nélkül. Ugyanúgy hozzátartozik a legmelegebb napokhoz, mint […]
Tovább olvasomItt a nyár, és vele együtt a fesztiválok szezonja is. A lazítás egyik legjobb módja meghallgatni a kedvenc zenekarod koncertjét, […]
Tovább olvasomNyár van, ilyenkor a hőmérséklet emelkedésével együtt növekszik a frissítő buborékok utáni vágyunk is – legyen az egy laza, jéghideg […]
Tovább olvasom2018. június 12.
A finom, minőségi borok kedvelőinek javasolt az otthonukban is elhelyezni pár boros dekorációt, hogy vendégeik is lássák: igazi ínyencről van […]
Tovább olvasom2018. június 4.
A rozéborok nemcsak üdeségük és kedvességük miatt egyre kedveltebbek a borfogyasztók körében, hanem például a gasztronómiában való könnyű elhelyezhetőségük miatt […]
Tovább olvasom2018. június 1.
Mi már tudjuk, hogy milyen bort fogsz inni az idei Sziget fesztiválokon. És büszkén el is áruljuk, s egyben be is jelentjük, […]
Tovább olvasomAmikor bort fogyasztunk, nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű vizet is igyunk mellé. Bizonyára gyakran hallottuk már azt a tanácsot, hogy […]
Tovább olvasom