2018. szeptember 18.
Must és murci – Így indul a borok élete
A borkészítés folyamatában a szüretet követően először mustként, majd murciként találkozunk „folyékony formában” a szőlővel. A két kifejezés nem ugyanazt […]
Tovább olvasom25 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.
2018. szeptember 18.
A borkészítés folyamatában a szüretet követően először mustként, majd murciként találkozunk „folyékony formában” a szőlővel. A két kifejezés nem ugyanazt […]
Tovább olvasom2018. szeptember 11.
Ahogyan a borfogyasztási szokások esetében, úgy a borvásárlás során alkalmazott metódusoknak is megvannak a maga saját trendjei. Ma már más […]
Tovább olvasom2018. szeptember 6.
„Csak még egy utolsó pohár bort!” Ki ne ismerne magára időről-időre ebben a mondatban? Szülinapi bulik, családi vacsorák, lányos esték […]
Tovább olvasomEsős őszi napok tökéletes kiegészítője lehet egy-egy pohár jól kiválasztott vörös- vagy fehérbor. Főként, ha azt a barátaink, szeretteink társaságában […]
Tovább olvasomMár-már kissé közhelyes, elcsépelt az az álláspont, mely szerint a borkóstolás során elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű ásványvíz elfogyasztása. […]
Tovább olvasomSokat olvashatunk, hallhatunk az utóbbi időben a borok mértékletes fogyasztásának egészségvédő hatásáról. Nem véletlenül, hiszen a bor „alkoholmentes” alapanyaga, maga […]
Tovább olvasom2018. szeptember 3.
Az utóbbi időben egyre gyakrabban hallunk a klímaváltozásról, és annak hatásairól. De nemcsak mi, emberek érezzük ennek jeleit, a mezőgazdaságra […]
Tovább olvasomTavasztól őszig bármikor jól esik egy klassz hangulatú grillezés, mely egyrészt remek alkalom a családi, baráti összejövetelekre, másrészt – előbbitől […]
Tovább olvasomAmikor bor kerül a poharunkba, általában ösztönösen is megszagoljuk, függetlenül attól, hogy hosszasan akarjuk-e elemezgetni, vagy csak egy kellemes borozgatás […]
Tovább olvasom2018. augusztus 28.
Mikor június elején bejelentettük, még magunk sem gondoltunk bele igazán, hogy mit is jelent a Sziget fesztiválok (VOLT, Balaton Sound, […]
Tovább olvasom