2017. augusztus 9.
De mi is van a borban? Ezek a legfontosabb összetevők!
Talán az első dolog, ami eszünkbe jut a kérdés hallatán, az alkohol. Nem is véletlenül, hiszen nagyon leegyszerűsítve a bor […]
Tovább olvasom2017. augusztus 9.
Talán az első dolog, ami eszünkbe jut a kérdés hallatán, az alkohol. Nem is véletlenül, hiszen nagyon leegyszerűsítve a bor […]
Tovább olvasom2017. augusztus 7.
A Kárpát-medence talán legjellegzetesebb kékszőlő fajtája a kékfrankos, amely hazai felmenőkkel és magyarokra jellemző sokszínűséggel, ötletes megoldásokkal, változatos felhasználási lehetőségekkel […]
Tovább olvasom2017. augusztus 4.
Egyre többször teszitek fel nekünk ezt a kérdést személyesen, a Facebook és Instagram oldalunkon is, valamint azt, hogy hol kóstolhatjátok egyáltalán […]
Tovább olvasom2017. augusztus 2.
A prémium kategóriás Dubicz boroknak első pillantásra is a minőséget és a sajátos ízvilágot kell hirdetniük. Ennek érdekében borászatunk nemrég […]
Tovább olvasom2017. július 31.
Hogy milyen ízű lesz a bor, nagyon sok tényezőtől függ. A legalapvetőbb karakterét természetesen maga a szőlőfajta adja, amelyből készül, […]
Tovább olvasom2017. július 28.
Döntsük el most, hogy dugó vagy csavarzár? Melyik a jobb, ha van egyáltalán ilyen?
Tovább olvasom2017. július 26.
Mivel a borokban mindenképpen megjelenik az adott évjárat lenyomata, borválasztáskor is fontos szempont, hogy ismerjük az évjárat sajátosságait.
Tovább olvasom2017. július 18.
Íme néhány profi tanács, hogy nyisd ki dugóhúzóval a bort anélkül, hogy beletörne a dugó, valamint néhány alternatív megoldás is […]
Tovább olvasom2017. július 17.
Egy helyen minden, amit tudnod kell erről a csodálatos növényről.
Tovább olvasomMi lesz a következménye, ha a Mátrai borvidékért, annak hagyományaiért és persze a kiváló borokért végtelenségig rajongó négy fiatal borász […]
Tovább olvasom