2018. március 20.
Tavasz a borászok és a szőlő világában
Bár az idei március első napjaiban még makacsul és meglehetősen keményen tartotta magát a tél, de a szőlőtőkék bizony már […]
Tovább olvasom2018. március 20.
Bár az idei március első napjaiban még makacsul és meglehetősen keményen tartotta magát a tél, de a szőlőtőkék bizony már […]
Tovább olvasom2018. március 19.
Nem véletlen ajánlják napi egy bor elfogyasztását mindenkinek – még akár a várandósság alatt is.
Tovább olvasom2018. március 5.
Nőnap alkalmából íme egy rövid, ám annál érdekesebb interjú a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok egyik társtulajdonosával. Dunai Bernadett többek között mesél arról, […]
Tovább olvasom2018. március 1.
Mind a borok tárolása, mind pedig szervírozása, fogyasztása szempontjából döntő szerepe van a megfelelő hőmérsékletnek.
Tovább olvasomMég egy igazi bormániás is meg tud lepődni a kedvenc italával kapcsolatos érdekességeket olvasva. Tudtad, hogy a nők jobb borkóstolók […]
Tovább olvasomHa ismersz bormániást, vagy épp te magad vagy az, akkor biztosan nem ismeretlenek a borhoz kapcsolódó bevett szokások. Ezek a […]
Tovább olvasom2018. február 20.
Hamarosan itt a Mátra Superior! De mi is az? Mit kell tudni az új kategóriáról? Összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót!
Tovább olvasom2018. február 19.
Naná, hogy nagy kedvenced a bor, hiszen a világ egyik legfinomabb itala, ráadásul egy fárasztó nap végén nincs is jobb, […]
Tovább olvasomBiztos, hogy veled is előfordult már, hogy kiöntöttél egy kis vörösbort, ráadásul olyan felületre, amelyen nagyon meglátszik. Rettentően idegesítőek tudnak lenni […]
Tovább olvasom2018. február 13.
A finoman hársmézes, virágos, virágporos illatokkal és zamatokkal rendelkező Hárslevelű remekül érzi magát a vulkanikus, vagy az agyagosabb, löszös területeken […]
Tovább olvasom