2018. április 4.
Légy igazán menő: készíts velünk borlekvárt!
Azt mondják, hogy amiből lekvárt lehet készíteni, abból alkoholt is, de mi most mégis az ellentétes irányra hozunk példát, vagyis […]
Tovább olvasom2018. április 4.
Azt mondják, hogy amiből lekvárt lehet készíteni, abból alkoholt is, de mi most mégis az ellentétes irányra hozunk példát, vagyis […]
Tovább olvasomA Cabernet Sauvignon a kékszőlők közül a legismertebb fajták közé tartozik, a világfajták táborát erősíti, és a világ borvidékeinek túlnyomó […]
Tovább olvasom2018. március 20.
Az illatos fehérborok csapatának legkedveltebb tagja a jellegzetes, intenzíven muskotályos, virágos illatú, gyümölcsös, szőlős zamatú Irsai Olivér. Közel kilencven évvel […]
Tovább olvasomKi ne ismerné a borozás utáni másnapi fejfájás rémes érzését? Na, és a szájszárazságot, a zsíros ételek utáni vágyat és […]
Tovább olvasomBiztosan nem ismeretlen számodra sem az a szokás, hogy az étteremben, amikor a vendég kinyittat egy üveg bort, a felszolgáló megmutatja […]
Tovább olvasomEgy igazi bormániás borospoharainak illik mindig tisztának és szépnek lenniük. Ahhoz, hogy mindig csillogjanak, és ne sérüljenek mosás közben, elég, […]
Tovább olvasomBár az idei március első napjaiban még makacsul és meglehetősen keményen tartotta magát a tél, de a szőlőtőkék bizony már […]
Tovább olvasom2018. március 19.
Nem véletlen ajánlják napi egy bor elfogyasztását mindenkinek – még akár a várandósság alatt is.
Tovább olvasom2018. március 5.
Nőnap alkalmából íme egy rövid, ám annál érdekesebb interjú a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok egyik társtulajdonosával. Dunai Bernadett többek között mesél arról, […]
Tovább olvasom2018. március 1.
Mind a borok tárolása, mind pedig szervírozása, fogyasztása szempontjából döntő szerepe van a megfelelő hőmérsékletnek.
Tovább olvasom