Helló június, helló szuper borkóstoló programok! Végre már nemcsak a négy fal közt meg a kerti partikon tudunk bort kóstolni, hanem a fővárosban és környékén jobbnál jobb programokon is. Jön a Rosalia Fesztivál, a ChardonnÉJ és persze, nálunk, a Dubicz Borászatban is különleges borkóstolók várnak!

Ha a minőségi borok szerelmese vagy, biztosan nem éred be azzal, hogy otthon, a négy fal közt, vagy egy kerti partin kóstolsz bort. Persze, ennek is megvan a maga fílingje, és kell ez is, de azért néha valami másra szomjazol - átvitt értelemben, vagy szó szerint.

A június szerencsére jó pár olyan rendezvényt ígér, ahol a jó boroké lesz a főszerep: lássunk most ezek közül néhányat, ahol biztos nem maradsz a kedvenc Dubicz boraid nélkül!

3 szuper program júniusra, ha minőségi borokat kóstolnál

1.Rosalia Fesztivál – június 10-12, Budapest, Városliget

Újra itt a nyár, és az már most biztos, hogy idén is bővelkedik élményekben! Egymást érik majd a fesztiválok, bulik, nagy találkozások, nyaralások, szerelmek, strandolások, koccintások és éjszakába nyúló nagy beszélgetések. Hol is melegíthetnél be jobban minderre, mint a Városliget ikonikussá vált, nyár eleji kerti partiján, a Rosalia Fesztiválon. Idén a klassz borkínálat mellett kiemelt szerep jut a pezsgőknek, habzó- és gyöngyöző boroknak, amit gasztro különlegességek széles palettája és a színpad színes műsorkínálata kísér majd.

Tippünk: A Pároddal vagy a legjobb barátoddal akár páros fesztiválpohárba is kérhetitek kedvenc Dubicz borotokat!

További infók: https://rosalia.hu/hu

2. ChardonnÉJ az Etyeki Kúriában – június 18, 16:00-22:30

Nemcsak fogyasztanád a jó Chardonnay-t, hanem szeretnél többet megtudni róla, illetve megismernéd azokat a magyar borászatokat is, ahol a legfinomabb hazai Chardonnay-kat készítik? Akkor gyere el az Etyeki Kúriába június 18-án, ahol vendégekkel és hozzáértőkkel találkozhatsz egy kötetlen beszélgetős eseményen. És természetesen borkóstolás is lesz!

Tippünk: Idén számos borászat tételei közt egyik büszkeségünk, a Dubicz Borászat Chardonnay-ja is ott lesz. Gyere el, kóstold meg, és szeress bele újra!

További infók: https://www.facebook.com/events/954763471908530

3. Különleges, privát borkóstoló lehetőségek

Ha nem vágysz a tömegre, nem jó egyik fenti időpont sem, vagy szeretnéd a saját igényeidre szabni a borkóstolót, arra is van egy ötletünk. Pontosabban akár több is: gyere el hozzánk a Dubicz Borászatba, ahol szuper és igazán különleges borkóstoló programokkal várunk!

Tippünk: Élményfestés, szabadulószoba, vagy extrém borkóstoló bármire essen is a választásod, a jó szórakozás és a finom borok garantáltak!

További infók: https://dubicz.hu/borkostolo/