Ha Valentin nap, akkor jöhet egy jó kis közös program: válogass az alábbiak közül, és a programhoz illő bort se feledd!

Mivel idén a Valentin nap szerdára esik, sokan úgy gondolják, nem kell a romantikus hétvége, beérik valami aprósággal. Ez lehet egy jelképes kis ajándék, egy vacsora vagy egy kis mozizás. De Nektek nem kell így tennetek: számos szuper programból válogathatsz, amelyekkel meglepheted a Párod. Persze, azt is eláruljuk, milyen bor illik az adott programlehetőséghez, hogy Neked – pár kattintás után – ne legyen más dolgod, mint learatni a babérokat kreativitásodért.

3 szuper program + bor tipp, hogy valóban emlékezetes legyen a Valentin nap

1. Szerelem a levegőben: Szeretnéd megmutatni a Párodnak, mennyire a felhők felett érzed magad az iránta érzett szerelemtől? Akkor akár sétarepülésre is viheted, de legalább ekkora élmény lesz a Ballon-kilátó a Városligetben: 150 méter magasból csodálhatjátok meg Budapestet, és vallhattok szerelmet (nincs ennél romantikusabb!). A tériszony persze kizáró ok, ebben az esetben látogassatok el inkább a közeli Állatkertbe vagy a Széchenyi Gyógyfürdőbe.

Milyen bort válassz a programhoz: A magasban töltött percekhez buborékos italkülönlegesség dukál! Bontsatok fel egy palack Zsizsi Frizzantét, és élvezzétek a pezsgést.

2. Kalandrandi: Játékos kedvű párként valami jópofa kihívást kerestek, ami nem szabaduló szoba, de vicces és romantikus? Akkor egy kalandrandi lehet a megfelelő választás! Ha van kb. két órátok a kalandra, és el tudtok látogatni a nem kicsit romantikus Szentendrére, ne is gondolkodj tovább: megtaláltad a Nektek való programot!

Milyen bort válassz a programhoz: Édesítsétek meg a készülődést egy-egy pohár Prémium Traminivel, amely rózsaszirom, trópusi gyümölcsök és fűszeres aromák izgalmas elegyeként teszi fel az i-re a pontot Valentin napon.

3. VR Valentin nap: A téren és időn átívelő szerelmek rajongójaként, vagy a VR élmények szerelmeseként akár egy időutazós randival is meglepheted a Kedvesedet. Ez akkor is jópofa meglepetés, ha egyébként nem a Valentin nap a kedvenc ünnepetek (vagyis nem igazán terveztétek megtartani idén sem). Hogy mire számíthattok?

Milyen bort válassz a programhoz? Olyat, amelyik ünnepivé emeli a hétköznapok élményeit is, mint piros gyümölcsös Cabernet Sauvignon Rosénk.

Úgy érzed, mégis maradnál egy finom vacsoránál, egy mozinál, vagy egy kis otthoni wellness kényeztetésnél? Természetesen ezek is szuper programok, a lényeg, hogy legyen egy kis közös idő és egymásra hangolódás, amihez webshopunkban kedvenc Dubicz boraitokat is megtaláljátok.