Bár már itt az augusztus, ez korántsem jelenti azt, hogy mindjárt itt az ősz. Sőt, ezekkel a programokkal és melléjük kortyolható borokkal a nyári romantika csak most kezdődik!

A július sokunk számára elszaladt családi programokkal, baráti nyaralásokkal, vagy épp azzal, hogy befejezzük a munkahelyünkön azt a projektet, amin tavasz óta dolgozunk. Ha te is így vagy vele, legfőbb ideje, hogy lazíts egy kicsit – méghozzá a pároddal! Fogd kézen, és irány a város, a vidék, egy közeli múzeum, fesztivál vagy koncert. Hogy a rengeteg élményt legyen mivel leöblíteni, kedvenc Dubicz boraitok se maradjanak otthon; segítünk kicsit, hogy melyik közös program mellé milyen bort nyissatok fel.

Nyári romantika: programok és hozzájuk illő borok, csak Nektek!

1. Irány a kertmozi: Akár otthon ültök ki a teraszra filmet nézni, akár elmenni egy kertmoziba a városban – itt ingyenes lehetőségeket találsz –, a jó hangulat és az egymásra hangolódás is garantált.

Milyen bor illik hozzá? Egy ilyen kellemes estét nem kell túlgondolni, csak élvezzétek a kémiát – egy palack 1014 Chardonnay tökéletes kísérője lesz a programotoknak.

2. Csillaglesős piknik: A piknikes kosár finomságokkal és kedvenc Dubicz boraitokkal teli, elnyúltok a zöld pázsitra terített puha pokrócon, miközben a csillagokat nézitek… hát kell ennél szebb közös program egy nyári estére? Ha hullócsillagokat akartok számolni, érdemes augusztus 12-én késő estére időzíteni ezt a programot, akkorra várják ugyanis a Perseidák meteorraj leglátványosabb meteorhullását.

Milyen bor illik hozzá? Cabernet Sauvignon Rosénk a legfinomabb nyári gyümölcsökkel édesíti meg számotokra ezt az élményt!

3. Hűsölés a vízparton vagy a vízben: Olyan szerencsések vagytok, hogy még tart a nyaralásotok, vagy legalább el tudtok szökni egy romantikus hétvégére? Akkor irány a vízpart, ahol már délután koccinthattok a szerelmetekre. De persze, egy éjszakai fürdőzés még pezsdítőbb közös élmény lehet.

Milyen bor illik hozzá? Pezsgővel vagy a Zsizsi üdes és izgalmas buborékaival fokozzátok a maximumra a pezsgést!

4. Egy kis kimocc: Ha otthon maradtok, akkor is számos szuper programot találhattok ki! Járjátok be együtt a várost, játsszatok turistásat, vagy menjetek vissza az első randitok helyszínére. De ez az időszak szuper lehet arra is, hogy sosem látott, de számotokra érdekes és izgalmas környékeket fedezzetek fel – legyen az egy vár, egy kastély, egy tanösvény vagy egy cseppkőbarlang.

Milyen bor illik hozzá? A színes élménykavalkádhoz kóstoljátok meg borászatunk MyMátra borát, ami a Mátrai Borvidék sokszínűségét zárta palackba.

5. A zene, az kell: Fesztiválrajongóként biztosan piros betűkkel virít a naptáratokban a Sziget, amit idén augusztus 10-15-ig rendeznek meg. De ha kicsit más a cél, mit szólnátok egy hangulatosnak ígérkező tribute esthez? Augusztus 18-án a BlackBirds a The Beatles dalait, a Crazy Little Queen pedig a Queen legnagyobb slágereit hozza el a Kertembe.

Milyen bor illik hozzá? Minőségi zenéhez minőségi, klasszikus, mégis könnyed összhatású bor dukál. Sárhegy Kékfrankosunk úgy játszik a vanília, szeder és csokoládé ízharmóniájával, mint a zenészek a dallamokkal. Imádni fogjátok!

Ha közben további programötletek jutottak eszedbe, annál jobb: webshopunkan találsz hozzájuk passzoló borokat is, amelyekkel élmény lesz koccintani a nyár legszebb pillanataira.