Mi már tudjuk, mit nézel Valentin-napon! Jöjjön 5 sorozat – a szerelmestől a zombisig –, és mellé 5 finom bor, amelyek közt Te is megtalálhatod a kedvencedet.

Egyedül vagy párban, szerelmes hangulatban vagy inkább egy jó kis zombis sorozatra hangolódva? A következő listából akkor is kiválaszthatod, mit nézel Valentin-napon és környékén, ha épp a szerelem az utolsó, amire vágysz – de persze, a párokra is gondoltunk. És persze, a sorozatok mellé bort sem felejtettünk el ajánlani. Vigyázz, kész, rajt: indul a sorozatmaraton!

5 sorozat és mellé 5 finom bor Valentin napra (nem csak szerelmeseknek)

1. Kosztümös, szerelmes: A Castamari szakácsnő – Repülj vissza képzeletben az 1700-as évekbe, ahol egy összetört szívű spanyol herceg szeme megakad egy gyönyörű, tehetséges szakácsnőn. A történet csupa szerelem, intrika, de a szakácsnő kreációi láttán az is biztos, hogy megéhezel majd! A Castamari szakácsnő jó választás a pároddal, de akkor is, ha egyedül töltöd a Valentin-napot, mégis szerelmes hangulatban vagy.

Milyen bort válassz mellé? Bonts fel egy üveg Sárhegy Kékfrankost, amely tökéletesen passzol majd a hercegi lakomák eleganciájához.

2.Habkönnyű romantika: Emily Párizsban – Amikor a chicagói marketinges, Emily Cooper megérkezik Párizsba, még nem is sejti, hogy világa fenekestől felfordul, mind a munka, mind a barátok, mind a szerelem terén. Nem hiszed? Járj utána! Emily világa remek szórakozás lehet, ha egyedül vagy a legjobb barátnőiddel csajos bulit tartva ünnepled a Valentin-napot.

Milyen bort válassz mellé: Párizs, szerelem, pezsgés – nyiss fel egy üveg Zsizsi Frizzantét, ami a tavaszi illatok és izgalmas buborékok összjátékával teszi még szuperebb élménnyé a Valentin-napi sorozatozást.

3.Kincskeresős: Outer Banks – Te mit tennél, ha kincset találnál? És mit tennél, ha elvennék tőled? Egy csapat tinédzser, vezetőjükkel, John B-vel felejthetetlen kalandokat él át, „a szegények és gazdagok” meseszép szigetén, és azon is túl. Ha szereted a rejtélyeket, és nem bánod, ha egy jó sorozat miatt órákra a képernyő előtt ragadsz, és a Szerelmed is partner ebben, akkor az Outer Banks szuper választás Valentin-nap környékén (de persze, már előbb is elkezdheted).

Milyen bort válassz mellé: Hogy az eddigi két évad részeinek „ledarálását” ne kelljen folyton azzal megszakítani, hogy kimész újratölteni a poharad, vedd magad mellé Kékfrankos Rosénkat BiB-kiszerelésben, és jöhet a sorozatmaraton!

4.Mágikus: Wednesday – Ha bírod az Addams Family-t, a Wednesday gimis kalandjairól készült Netflix-sorozatot imádni fogod! A szarkasztikus stílusával, cseles észjárásával és nyomozói tehetségével, na meg fekete ruháival is figyelmet követelő tinilány világa már az első részben úgy beránt, hogy az első (és mostanáig egyetlen) évadot egyben akarod majd lenyomni. Hogy kinek szól? Mindenkinek! Nagyobb gyerekekkel, Anyukáddal vagy a Pároddal, de akár egyedül is szórakoztató lehet a Wednesday minden része.

Milyen bort válassz mellé? Újbor csomagunk aromái jól illenek a sorozat frissességéhez, a történet sodrásához.

5.Megborzongós: The Last of Us – 20 évvel egy világjárvány kitörése után az emberiség utolsó reménye egy 14 éves lány, aki egy sok minden megélt túlélővel vág neki az Egyesült Államok útjainak… vagyis annak, ami megmaradt azokból. Az első négy rész után egyelőre nehéz eldönteni, hogy az jelent-e nagyobb veszélyt rájuk, ami az emberiségből maradt, vagy a fertőzöttek (a zombik), de egy dolog ezer százalék: a főszerepben Bella Ramsey és Pedro Pascal is zseniális. A The Last of Us egyedül, a Pároddal, de akár barátokkal is remek kikapcsolódás!

Milyen bort válassz mellé? 1014 Kékfrankos-Cabernet Franc-unk csodaszép vörösével, tökéletes savaival és fűszeres jegyeivel tökéletesen passzol a The Last of Us-hoz.