Ha még nem tudod, milyen különleges programmal kedveskedj Anyukádnak a közelgő Anyák napján, adunk néhány tippet, naná, hogy a hozzá illő borral!

Bonbon, csoki, egy üveg bor, sütizés vagy közös ebéd? Anyák napjára a legtöbben ezekben gondolkodunk, de mi lenne, ha idén kicsit más lenne a helyzet, és egy szuper közös programmal lepnéd meg Anyukádat? Adunk is mindjárt néhány ötletet, és persze, abban is segítünk, milyen bort nyissatok fel a hétvégi közös kalandon.

5 program, 5 Dubicz bor Anyák napjára

1. Nagy mosoly! Egész évben alig készülnek rólatok közös képek? Akkor itt az alkalom! Még nem késő bejelentkezni egy anya-lánya fotózásra, de akár magatoknak is megszervezhetitek a dolgot. Készítsetek néhány mosolygós, viccelődős, vagány vagy cuki képet, nyomtassátok ki, és rendezzétek egy szép fotóalbumba. Az emlékteremtéshez nyissatok fel egy üde, elegáns Cabernet Sauvignon Rosét, imádni fogjátok!

2. Ha hív a természet… és itt nem az Ace Ventura-filmekre gondolunk – bár ha olyan kedvetek van, azokat is újra nézhetitek –, hanem arra, hogy kiránduljatok egyet! Egy rövid túra, egy erdei tanösvény felfedezése vagy egy lombkoronasétány bejárása szuper közös élmény lesz. Utána leülhettek piknikezni, amihez tökéletes választás a könnyed, buborékjaival mégis ünnepi hangulatot hozó Zsizsi.

3. Tükröm-tükröm… Ha az időjárás nem kedvezne a kirándulásnak, akkor vegyétek elő a szépítkezős cuccokat, és nyissatok home spát, saját fodrászattal, kozmetikával. Ki mondana nemet egy kis szépítkezésre, frizura-, smink- vagy manikűrkészítésre? A csajos csacsogás mellé remekül passzol laza, játékos Chardonnay-nk, aminek illatába virágok és egy icipici lédús körte is vegyül. Csúcs csajos csemege, fröccsnek is kiváló!

4. Csak kreatívan! Fessetek kaspót a virágoknak, varázsoljatok új mintákat a kedvenc bögréitekre, vagy ha van otthon üvegfesték, a borospoharakat is egyedivé tehetitek, utána pedig kortyolgathattok belőlük egy, a harmonikus alkotáshoz illő harmonikus bort, mint például a Kékfrankos-Cabernet Franc.

5. Anya, lánya, barátnők. Ha már délelőtt megvolt a közös program, a nap zárásaként fussatok össze a barátnőitekkel és anyukáikkal, lányaikkal, nagymamáikkal. Legyen ez egy igazi „Anya, lánya, barátnők” csajbuli, ahol sütiztek, beszélgettek, esetleg saját borkóstolót szerveztek. Party csomagunkban mindenki megtalálja majd a kedvencét!

Mint minden ünnepre, az Anyák napjára is érdemes többféle borral készülni. Hiszen ki tudja, hogyan alakul végül a nap, milyen programok és finom fogások várnak majd rátok – ne érjen tehát meglepetés, tankoljatok fel kedvenc boraitokból Anyák napjára is.