Csobbanás, napsütésben csillogó víztükör, rózsaszín gumimatrac, jéghideg gyümölcsök, buborékok… ugye megvan a feeling? Ha unjátok már a szokásos fröccsöket, ha nem tudtok elvonatkoztatni a házmestertől vagy a hosszúlépéstől, ha valami izgalmas, új, igazán frissítő italra vágytok, fogadjátok szeretettel ízesített fröccs tippjeinket, hogy legyen mivel feldobni a kerti partikat, baráti beszélgetéseket – nem csak nyárra.

1. Epres-citromos fröccs
Egy kis eper- és citromlé szükséges a borhoz, hogy egy igazán különleges, gyümölcsös, felnőtteknek való limonádé készüljön belőle. Nagyszerű frissítő egy forró nyári nap végén. Könnyű, gyümölcsös ízével az egyik legjobb választás hozzá a Mátra sorozatban megtalálható Irsai Olivér.

2. Citromos-bodzás fröccs
Egy csipetnyi gin adja meg az ízét ennek a száraz fehérborral készülő fröccsnek, amihez a citrom ad extra aromát. Mentalevéllel díszíthető, egy kiváló Sauvignon Blanc-t ajánlunk hozzá.

3. Dinnyés fehérboros fröccs
Sárgadinnyét, mentát és tetszés szerinti fehérbort érdemes összepárosítani ebben a fröccskoktélban. A Dubicz Pimasz Cuvée gyümölcsös illatával egészen izgalmas játékot ad ebben a fröccsben.

4. Klasszikus málnás “macifröccs”
Málnaszörp és rosé bor párosításával, málna szemekkel, bazsalikom levéllel díszíthető klasszikus kedvenc, melyhez egyértelműen a Dubicz Kékfrankos Rosé-ját ajánljuk, de azt nagyon. 🙂

5. Lime-os, buborékos limonádé
Jég, szóda, citrom- és lime karikák, esetleg mentaszörp szükséges ehhez az igazi frissítő, nyári kedvenchez, melyhez nem is kérdés, hogy egy kis Zsizsi ajánlott. Vigyázat, nagyon itatja magát!