Grillparti előtt vagy után, esetleg attól teljesen függetlenül szuper esti program lehet egy kis hangulatos szabadtéri mozizás. Lássuk, hogyan érdemes belevágni, mit szerezz be vagy kérj kölcsön, és mit kortyolj a (tényleg) nagy képernyő előtt.

Ha szabadtéri mozizásról hallasz, biztosan Neked is az autós- vagy kertmozik jutnak eszedbe, esetleg azok a kerthelyiségek, ahol sportközvetítéseket lehet nézni óriás kivetítőn. És igen, talán benned is felmerül a kérdés: ami ilyen hangulatos, azt miért ne tehetnéd még jobbá és meghittebbé azáltal, hogy a saját kertedbe varázsolod?

Hogy drága lenne és sok minden kell hozzá? Egyáltalán nem. Mindössze projektorra, egy – minél nagyobb – vetítési felületre, egy film lejátszó eszközre és kényelmes ülő- illetve fekvőhelyekre lesz szükséged a kertedben. A jó hír, hogy ezek közül nem kell mindent megvásárolni, például vásznat és projektort kölcsön is kérhetsz olyan barátoktól, ismerősöktől, akiknek van, de nem használják. Kerti bútorokat és dekor elemeket pedig nem muszáj vásárolnod: tökéletesen megteszik a bent csak ide-oda pakolgatott babzsákok, kisebb szőnyegek, régi lámpások, gyertyák, takarók.

Mit nézz, és mit igyál hozzá a barátokkal?

1. Sport, sport, sport: 2024 nyara a sportközvetítésekről szól. Hívd át a barátaidat egy focimeccsre, később pedig az olimpia izgalmait követhetitek a kertedből. A győztesekre emeljétek poharatokat, méghozzá elegáns, friss és üde gyöngyözőborral, mint amilyen a Zsizsi Frizzante vagy az epres-málnás ízkavalkáddal kényeztető Zsizsi Rosé.

2.A legújabb kedvencek: most került fel a kedvenc filmetek a MAX-ra, vagy végre összejönnétek a csajokkal egy várva várt Bridgerton-maratonra? Egy saját szabadtéri mozinál hangulatosabbat keresve sem találnátok ehhez. A friss újdonságokhoz egy ropogós savakkal teli borkülönlegesség dukál, mint Cabernet Sauvignon Rosénk, amely piros gyümölcsökkel és imádnivaló szederillattal csábít titeket – ha jöhet még egy rész, meg még egy pohárka kényeztetés.

3. Egy kis nosztalgia: ki ne lenne odáig a Grease, a Ponyvaregény vagy a Macskafogó ikonikus pillanataiért? Ezeket is újraélhetitek egy saját készítésű kertmoziban, fantasztikus élmény lesz! Bármilyen filmet választanátok is, Virgonc csomagok izgalmas, könnyed borai közül biztosan találtok hozzá illőt. A választás a tiétek!

Persze, a fentiekkel csak némi ötletadás volt a célunk: egy saját kertmoziban sok és sokféle szuper dolgot lehet a (tényleg) nagy képernyőre küldeni. És mivel a nyár még csak most kezdődik, ezt bőven lehet időd és lehetőséged kitapasztalni a barátaiddal. Egy biztos: minden alkalomhoz találsz megfelelő bort a webshopunkban. Ha nagyobb társaság jön össze, csekkold Bag-in-Box kiszereléseinket is, hogy mindenkinek újra tudd tölteni a poharát. Élvezzétek a nyarat a legjobb filmekkel, sorozatokkal, sporteseményekkel, és persze, kedvenc Dubicz-boraitokkal!