Kedvenc nyári helyszíneidhez a kedvenc Dubicz-boraid dukálnak: lássuk, hogyan viheted őket magaddal a legtutibb helyekre, a lehető legpraktikusabb módon.

Kitört a nyár, a kánikula és a szünidő is, elkerülhetetlen tehát, hogy elkezdjük megtervezni az ilyenkor időszerű kimozdulásainkat. De egy dolog biztos: akár strandolsz, akár hajókázol, nem maradhatsz frissítők nélkül! Lássuk, a legtutibb nyári helyszínek közül melyikre hogyan vidd magaddal kedvenc Dubicz-boraidat.

4 szuper helyszín és 4 tipp a borozáshoz

1. Vízparti programra: Akár egy romantikus séta, akár a barátokkal szervezett kerti parti vagy borozgatás miatt jön a képbe a vízpart, válassz a táskádhoz illő kiszerelést. Szerintünk nagyon menő, ha „meglepetééés!” felkiáltással kiveszel egy üveg finom bort a táskádból vagy a hátizsákodból. És valóban kellemes meglepetést szerezhetsz vele.

Milyen bort válassz? Egy piros gyümölcsös Cabernet Sauvignon Rosé harmonikusan illeszkedik majd a kellemes vízparti délutánba és estébe, míg egy vaníliás, barackos-ananászos aromákban gazdag Prémium Chardonnay szépen kíséri le az isteni sajtokat.

2. Hajón: Ahol egy palack eltörhet, ott szinte biztosan el is törik, ráadásul egy hajókázáson minden négyzetcentiméternyi hely kincs a hűtőben. Palackok helyett ezért válaszd inkább a bag-in-box csomagolást, amelynek számos előnye van. Például, hogy ugyanazt a bort kapod, ár-értékben kedvezőbben, illetve, hogy a bor a felbontás után sokkal tovább friss marad. És a papírdobozból kivéve nagyon praktikusan be is tudod gyömöszölni, még a legkisebb hűtőbe is.

Milyen bort válassz? Chardonnay-nk jól csúszik önmagában és a szárnyasok, feta sajtos fogások, na meg a tenger gyümölcsei mellé is. Triplázó csomagunkkal pedig 3x3 litert Sauvignon Blanc-t kapsz, verhetetlen áron!

3. Strandon: Nagyobb társaság jön össze egy kellemes, strandolós napra? Semmi gond! Vannak már olyan méretes hűtőtáskák is, amibe több palack is befér – válassz borcsomagjaink közül, és vigyél magaddal többféle bort a gondtalan baráti programra.

Milyen borcsomagot válassz? Persze, tudjuk, mindenkinek más az abszolút favorit, de Virgonc csomagunkban mindannyian találtok régi vagy új kedvenceket, az ízléseteknek megfelelően.

4. Kiránduláshoz: Válassz közeli vagy távolabbi úti célt, ma már nem törvényszerű, hogy a borod felmelegszik, mire odaérsz. Mert hogy vannak már olyan klassz, dizájnos hűtő hátizsákok is, amelyeknek a belseje úgynevezett PEVA anyaggal van bélelve. Ez egy könnyedén tisztán tartható anyag, ami egész sokáig hidegen tudja tartani a szendvicseket, gyümölcsöket és természetesen a kedvenc Dubicz-borodat.

Milyen bort válassz? A nyári mezők virágait és gyógyfüveit idéző Prémium Szürkebaráttal új élmény lesz egy séta egy virágokkal teli mezőn, míg egy Kékfrankos Roséból pillanatok alatt isteni fröccsöt készíthetsz a barátoknak.

Csodás nyarat, sok szép élményt kívánunk, amelyekre Borászatunk legjavát ajánljuk: nézz körül webshopunkban, és találd meg a hozzád, a társasághoz, na meg kedvenc helyszínetekhez illő Dubicz-bort. Emeljük poharunkat az idei nyárra!