Találd meg a személyiségedhez legjobban passzoló bort, segítünk benne!

Könnyű azt gondolni, hogy egy-egy bor kiválasztása pusztán ízlés kérdése, de ez szerintünk ennél összetettebb dolog: a különböző borok valóban tükrözhetik a személyiségünket. Lássunk most néhány példát arra, milyen személyiséghez melyik Dubicz-bor passzol leginkább.

6 személyiség és 6 bortípus, ami illik hozzájuk

1. Kalandvágyóknak: ha imádod az újdonságokat, és folyton nyitott vagy a korábban még nem tapasztalt élményekre, akkor hozzád remekül passzol egy Prémium Cabernet Sauvignon Rosé. Szederillat, játékos savak és piros gyümölcsök aromája egyetlen italban… egyszerűen muszáj kipróbálni!

2. Művészlelkeknek: a Te borod a Saugivnon Blanc lehet, amely füves-virágos, édes körtés tónusával kiváló társ bármilyen művészeti programban, de akár az éjszakába nyúló világmegváltó beszélgetésekben is.

3. A bulik királyainak és királynőinek: életed a zene és a tánc, és minden este nagy csapatban csapatod? Akkor Party csomagunk lehet a hozzád legjobban passzoló konstrukció, amelyben Kékfrankos Rosénkból, Irsai Olivérünkből és Olaszrizlingünkből Te és a barátaid is kiválaszthatják, aznap este épp melyik bor illik a hangulatukhoz.

4. A kifinomultság szerelmeseinek: mi mást is ajánlhatnánk Neked, mint egy izgalmas és elegáns, buborékos Zsizsit, amely kellemes gyümölcsösségével és üdeségével épp annyira passzol egy költségesebb vacsorához, mint a legkülönlegesebb pillanatainkhoz.

5. Örök optimistáknak: ha nálad a pohár mindig félig tele van, akkor töltsd meg Virgoncz nevű borunkkal. Ez a tavaszi virágos méhlegelős-bodzás, zöldes árnyalatú száraz fehérbor tökéletesen passzol majd derűs természetedhez!

6. Határozott jellemeknek: épp olyan karakteres vagy, mint egy üveg jóféle száraz vörösbor, mondjuk egy Kékfrankos-Cabernet Franc Cuvée, amelyben a piros gyümölcsök illatát és az élénk savérzetet a fűszerezés teszi ellenállhatatlanná.

Úgy érzed, kimaradtál a listából, vagy épp több borfajtát is magadénak érzel a személyiségjegyeid alapján? Akkor irány a webshopunk, hogy felfedezhesd, a Dubicz-borok közül melyik vagy Te igazán.