Nyakunkon a szilveszter, de te nem tudsz vagy nem akarsz buliba menni? Semmi gond! Mondjuk és mutatjuk egy felejthetetlen szilveszter hozzávalóit: program és bor összeállításunkban te is biztosan megtalálod a kedvencedet!

Ha bármilyen okból kihagynád idén az össznépi szilveszteri bulizást, akkor ez az összeállítás Neked szól: szuper alternatív programlehetőségeket gyűjtöttünk össze, amelyek közül némelyikhez még csak a pizsamádtól sem kell megválnod. De azért a hűtőig sétálj el, hogy kivehesd és felbonthasd az általad választott programhoz leginkább illő bort. Ne izgulj, ebben is segítünk!

Szilveszteri program ötletek otthonra, hozzájuk illő borokkal

1. Tematikus filmmaraton: Régóta vágysz egy olyan estére, amikor végignézed a kedvenc romantikus vígjátékaidat, a Harry Potter-filmeket vagy a Die Hard összest? Akkor időzítsd ezt szilveszterre! Előtte készülj fel enni- és innivalóval, készítsd be a finomságokat, és kezdődhet a szórakozás – filmezd át magad az új évbe, és ehhez még a kedvenc pizsamádból sem kell átöltöznöd.

Milyen bort válassz a programhoz? A könnyed szórakozáshoz istenien illik egy üveg Cabernet Sauvignon Rosé, amely frissességével, gyümölcsösségével, ropogós savaival méltó kísérője egy ilyen különleges estének.

2. Ottalvós buli, mint alternatív megoldás: Ki ne járt volna már úgy, hogy a legjobb barátjával készült egy programra, de az utolsó pillanatban valamiért füstbe ment az egész, és alternatív terveket kellett szőni? Ilyenkor, ha van otthon némi harapni- és kortyolnivaló, fejalánlhatod, hogy a barátod aludjon nálad, és éjszakáig beszélgetve, az elmúlt évet elemezve, sorozatokat nézve, esetleg kicsit kreatívkodva várhatjátok az új esztendő beköszöntét.

Milyen bort válassz a programhoz? Kuckózós csomagunk minőségi borkínálatából mindenki beleszeret legalább egy új kedvencbe.

Ha társaságra vágynál…

3. Átjönnek a barátok? Ha te vállaltad a szilveszteri összejövetelen a házigazda szerepét, biztosan megfordult a fejedben, hogy kipróbálhatnátok a már jól bevált társasjátékok mellett valami újat is. És ehhez nem kell feltétlen bejárnod a város összes játékboltját még 31-e előtt: vannak olyan játékok, amelyekhez csak papírra és tollra lesz szükségetek. Ilyen például az „én még sosem” nevű játék, melynek lényege, hogy mindenki mond egy dolgot, amit még sosem próbált ki. Aki megtette már, az iszik – ilyen egyszerű! Ne feledjétek: fő az őszinteség!

Milyen bort válassz a programhoz: Party csomagunkban mindenki megtalálja a kedvencét, és mivel a Kékfrankos Rosé, az Olaszrizling és az Irsai Olivér is 3-3 literes bag-in-box kiszerelésben érkezik, biztosan elég lesz a társaságnak. Ha pedig maradna, a modern és praktikus csomagolásnak köszönhetően felbontás után akár 2 hétig is megőrzi frissességét a bor.

4. Kutyulj el! Ha van kutyusod, akkor mondanunk sem kell, hogy az egészségügyi szüneteket szilveszterkor is be kell iktatni. Miért ne köthetnéd össze a kora délutáni sétát egy kis ünnepléssel? Akkor talán még a petárdázók sem durrogtatnak olyan gyakran. Tehát, egy jó kis „elkutyulós” szilveszter receptje a következő: beszéld meg a kutyás barátokkal, hol és mikor találkoztok. Vigye mindenki a kutyusát (szilveszterkor csakis pórázon, mert a legnyugodtabb, legengedelmesebb kutyus is megriadhat, és világgá szaladhat), meg egy-egy üveg bort, és jöhet a koccintás, beszélgetés, ünnepi pacsik és kutyapuszik begyűjtése!

Milyen bort válassz a programhoz? A könnyed, friss, buborékaitól mindig pezsdítően izgalmas Zsizsi Frizzante tökéletes választás!