A tojáskeresés gyerekeknek való? Javaslunk egy 18-as karikás alternatívát: induljon a húsvéti borkeresős játék a barátokkal, javasolunk is pár szuper rejtekhelyet!

Ha húsvét, akkor tojáskeresés – legalábbis eddig ez volt a hagyomány, de mi lenne, ha idén újítanátok egy kicsit a társasággal, és lecserélnétek valami vagányabb, felnőtteknek való dologra? Induljon a húsvéti borkeresős játék, mindjárt javasolunk is pár olyan rejtekhely ötletet, ahová elrejtheted kedvenc Dubicz boraidat a hozzád érkező haverok elől.

A szabályok nagyon egyszerűek: meg kell találni az elrejtett italokat, és az nyer, aki a legtöbbet megtalálja. A zsákmányt akár fel is lehet bontani, de dönthettek úgy is, hogy a verseny végén mindent betesztek a közösbe, és sorsoltok, melyiket bontjátok fel előbb. A játék a legfontosabb, illetve természetesen az, hogy együtt koccintsatok az ünneplésre.

4 szuper rejtekhely tipp a húsvéti borkeresős játékhoz

1. A kertben: A zöld gyepen, a nyíló tulipánok közé vagy a fészerbe rejtenéd kedvenc boraidat? Virgonc csomagunkban 6 palackot találsz, amelyek megtalálását a barátaid alig várják majd!

2. A bejáratnál: Még hogy egy előszoba nem szolgál többre, mint ledobni a cipőt, kabátot… hiszen tökéletes rejtekhely lehet a húsvéti borkeresős játék során! Akár a cipős szekrénybe, akár a kabátok nagyobb zsebébe elrejthetsz egy üveg játékos, elegáns bort, mint például Cabernet Sauvignon Rosét, a megtaláló arcáról biztos, hogy senki se tünteti el aznap a boldog mosolyt!

3. A polcon: Egyes boroknak már olyan csodaszép a csomagolása, hogy dísztárgynak is beillenek. Ilyen például Sárhegy Olaszrizlingünk, amelyet – különösen bőven mért welcome drinkek után – ember legyen a talpán, aki egy szempillantás alatt felismer egy könyvekkel és értékes tárgyakkal teli nappaliban. Ha pedig mégis, legalább nem érheti szó a ház elejét, hiszen egy könnyű rejtekhely is szerepelt a listán (legalábbis valakinek).

4. A hűtőben: ez a legkézenfekvőbb, épp ezért valószínű, hogy legutoljára fogják csekkolni a barátaid. Ha a BIB csomagolást választod, az extra nehezítést is jelent, mert a bor nem palackban, hanem dobozban van, így kis fáziskéséssel járhat a felismerése. Van viszont még pár előnye, amelyek közül talán a legfontosabb, hogy tényleg befér a hűtődbe. És mivel 3 liter bort tartalmaz, biztos, hogy senki nem marad szomjan! A maradékot pedig (ha lesz egyáltalán) akár két hétig is eltarthatod a frigóban.

A fenti rejtekhely- és bortippeket természetesen a teljesség igénye nélkül állítottuk össze, ezekhez add hozzá bátran saját tuti ötleteidet! Nézelődj webshopunkban és inspirálódj, de a rendeléssel ne várj túl sokáig, hogy a játékhoz rendelt borcsomagod biztosan megelőzze a húsvéti nyuszit!