2021. július 14.
Hogyan válasszunk a borhoz illő körömlakkot?
Korábbi, borsznobokról szóló bejegyzésünkben már írtunk a “tökéletes” boros közösségi média tartalomról, azonban nem csak a posztolás miatt érdemes a […]
Tovább olvasom2021. július 14.
Korábbi, borsznobokról szóló bejegyzésünkben már írtunk a “tökéletes” boros közösségi média tartalomról, azonban nem csak a posztolás miatt érdemes a […]
Tovább olvasom2021. július 5.
Szerintem sokunknak van olyan, kissé halvány emléke egy-egy nyári estéről, ami úgy kezdődött, hogy “jöhet egy rosé fröccs?” – nekünk […]
Tovább olvasomCsobbanás, napsütésben csillogó víztükör, rózsaszín gumimatrac, jéghideg gyümölcsök, buborékok… ugye megvan a feeling? Ha unjátok már a szokásos fröccsöket, ha […]
Tovább olvasom2021. június 24.
Számos szőlővel, borral, borozással kapcsolatos könyv létezik mind a hazai, mind a nemzetközi szakirodalomban. Próbáltunk összeszedni pár könnyedebb, kevesebb szakmaiságot […]
Tovább olvasom2021. május 25.
Nem lepődtünk meg Wolf Alexandra kedvenc könyvén, hiszen belegondolva a palackozás vezetését is hasonlóan kezdte: munkába állásakor alaposan megismerte az […]
Tovább olvasomNem túlzás azt állítani, hogy Barta Bianka irodavezetőként mindent tud a Dubiczban történtekről, közben pedig mindent kézben is tart, intéz. […]
Tovább olvasom2021. május 21.
Jogos lehet a kérdés, hogy miért is kell különbséget tenni évszakok között, amikor borról van szó. Miért nem mindig azt […]
Tovább olvasomPezseg, habzik, gyöngyözik, zsizseg, szénsavas, lehet vele koccintani, frissít, alkoholos, ugyanúgy passzol egy könnyed nyáresti piknikhez, mint az ünnepi asztalhoz, […]
Tovább olvasomIsmerős, amikor valaki vendégségbe jön hozzád, letesz egy palack bort az asztalra azzal a megjegyzéssel, hogy ez bizony nagyon finom, […]
Tovább olvasom2021. március 30.
A Dubicz Borászat ás Szőlőbirtok borásza, Barta Tamás igazán különleges és mély műveket választ, ha elszökik kicsit a szőlőből és […]
Tovább olvasom