A legtalálóbb borok randevúra

A legtalálóbb borok randevúra

Jó randik, még jobb borok – mégis mi alapján tudnánk őket összehozni?

Erre keressük a választ a következő sorokban.

Egy rossz randit kevés dologgal tudunk megmenteni, de egy jó palack bor sokat lendíthet a helyzetünkön. Egy jó randit pedig sokkal jobbá varázsolhat egy kellő gonddal kiválasztott bortípus.

A találka kezdete előtt érdemes végiggondolnod, hogy kivel is mész az adott randevúra. Egy romantikus lélekkel, valódi álmodozóval? Esetleg egy buli királlyal vagy királynővel, aki tipikusan a társaság középpontja? Vagy egy sokkal introvertáltabb, csendesebb személyiséggel? Akárhogy is legyen, érdemes egy-két gondolat erejéig ezeket a szempontokat is átgondolnod a megfelelő bor kiválasztásának érdekében.

Majd következzen a program típusa. Kültéri? Beltéri? Egy adott helyre mentek vagy egy piknikre voksolnátok inkább? Ha megvannak a válaszaid, mi mutatjuk a hozzájuk passzoló borokat. Egy introvertáltabb személyiséget csendesebb, beszélgetősebb programra érdemes invitálnod. Jó ötlet lehet egy kirándulás, kutyasétáltatás, városi séta, esetleg egy múzeumlátogatás, ahol jól elcsacsoghattok az élet nagy dolgairól, a mindennapjaitokról vagy éppenséggel az út közben látottakról. Jó hangulatú délutánok meghatározó partnere lehet egy finom, gyümölcsös fröccs, ami a nagy beszélgetéseket is kellemesen megolajozza.

A fentiek fényében tökéletes választásnak bizonyulhat egy üveg Sauvignon Blanc vagy Olaszrizling. A társaság középpontját érdemes bulizni vinni, előtt viszont egy jóízűt vacsorázni. Legyen szó otthoni főzőcskézésről vagy étteremről, mindenképpen olyan helyet válassz, ahol jobbnál jobb borok között válogathatsz, ezzel is megcsillogtatva a borokkal kapcsolatos általános műveltségedet.

Amennyiben otthon főznél, a helyzeted máris lényegesen egyszerűbb: csak fogod, és megvásárolod a menühöz és a randipartnerhez legjobban passzoló bort, és voilá! Már arathatod is le a babérokat például a Dubicz 1014-es kollekció hárslevelűjével vagy egy palack ZSIZSI frizzantéval.

Egy romantikus, álmodozó alkatot biztosan lenyűgözhetünk egy szabadtéri piknikkel. A Dubicz Kékfrankos Roséja tökéletes választásnak bizonyul bármilyen programhoz, amelyet a természetben töltünk. Különösen jó barátja lehet az indiánnyár utolsó, szívet melengető napsugarainak. A piknikkosárba helyezzünk sajt- és sonkaválogatást, friss kenyeret, szőlőt, esetleg egy kis fügét. Meglátod, varázslatos élmény lesz mindkettőtöknek.

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.