Nem lepődtünk meg Wolf Alexandra kedvenc könyvén, hiszen belegondolva a palackozás vezetését is hasonlóan kezdte: munkába állásakor alaposan megismerte az eddigi helyzetet, folyamatokat, majd ezekre építve újításokat vezetett be, hogy fejletebb szintre léphessünk. Ti olvastátok Szandi kedvenc könyvét?

Ha tehetem, így olvasok könyvet:

Babzsákfotelben a természet közelében bármikor kapható vagyok egy jó könyvre, amely ellazít és kikapcsolja körülöttem lévő külvilágot és csak a könyv és én létezem ekkor.

Életem legmeghatározóbb könyve:

Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors

Gyermekkoromban sok családi történetet hallgattam a nagyszüleimről, dédszüleimről, amelyekbe felnőttként egyre jobban beleástam magam. Ebben a könyvben pontosan leírja a szerző mik is azok az akadályok, az életben történő traumák, amelyek befolyásolják későbbiekben egy család sorsát. Az író ebben a könyvben végig vezeti az olvasót egy transzgenerációs önismereti úton, hogy saját életében tetten érhesse a múltból megörökölt negatív érzelmi viszonyulásokat és viselkedési mintákat.

A fenti könyvhöz ez a bor passzolna leginkább:

Egy ilyen izgalmas könyvhöz nem mást tudnék ajánlani, mint Zsizsi Frizzante 2020, gyümölcsös, muscat lunelből készült gyöngyözőbor.

Ez lesz a következő könyv, amit elolvasok:

Matthew McConaughey: Zöldlámpa című könyvét nemrég kaptam ajándékba, az írója szerint ez a könyv a zöldlámpákról szól, és arról, hogy a sárga és a piros is előbb-utóbb zöld lesz.