A formatervezés Oscar-díjával jutalmazták a Dubicz címkéket

A formatervezés Oscar-díjával jutalmazták a Dubicz címkéket

Az esseni Design Zentrum “piros pontja", a Red Dot minden grafika, koncepció vagy formaterv számára talán legrangosabb nemzetközi elismerést jelenti.

2018-ban a Graphasel Design Studio által a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok termékei számára tervezett címkecsalád 45 ország 8600 alkotása közül nyerte el a dizájn Oscarjának számító elismerést.

A Dubicz 2016 végén esett át teljes arculatváltáson, melynek szerves részét képezte a palack címkék megújítása is. A Graphasel Design Studio által tervezett dizájn kialakítása során fontos szempont volt a márka által képviselt trendiség és dinamizmus üzenetének átadása, a borászat otthonát jelentő Mátrai borvidék sajátos domborzatának és természeti jelenségeinek megjelenítése. Az arculatváltás teljes folyamatát a borászat marketingkommunikációs partnere, a Meraki Marketing koordinálta.

Dubicz Mátra-sorozat

Mátra-sorozat

„Hiszünk abban, hogy a prémium borok nemzetközi piacán való sikeres jelenlét feltétele nemcsak a borok kimagasló minősége, hanem a modern, letisztult és egységes megjelenés is. Tapasztalatunk szerint a fogyasztóknak is egyre fontosabb a címke, ezért is óriási elismerés ez a díj” – mondta el Dunai Bernadett, a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok tulajdonosa. A Red Dot-díjazottak között megtalálhatóak a világ legnagyobb márkái, mint az Apple, a Nike, A BMW vagy az Audi.

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúlt már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.