Manapság, amikor nagyjából csak a változás állandó, az online térben percek alatt jelennek meg az újabbnál újabb lehetőségek, eszközök mondanivalónk kifejezésére. Mi is szeretünk lépést tartani a körülöttünk lévő világgal és folyamatosan fejlődni, haladni az újításokkal, ezért megalkottuk a Dubicz GIF-készletét, melyről most néhány kulisszatitkot is megtudhattok. 

Évekkel ezelőtt nem csak a saját GIF, de maga az Instagram vagy a Facebook sztori  funkciója is elképzelhetetlennek tűnt, nem is sejtettük, hogy egyszer majd olyan aktívan fogunk sztorizgatni a közösségi média felületein, mint mostanában. A sztorik térhódításával napról napra jelennek meg a hozzá kapcsolódó kiegészítő funkciók, ahogy a mozgó matricák, a GIF-ek is, melyekkel könnyen illusztrálhatjuk mondanivalónkat vagy fedezhetjük ki aktuális hangulatunkat.

Ahogy láttuk, hazánkban jelenleg nagyon kevés borral, borozással kapcsolatos GIF létezik, így nem volt más opció, mint megalkotni a saját kis mozgó ikonjainkat - innovatívan, fiatalosan, az új arculatunkhoz tökéletesen passzolóan, “Dubiczosan”. Olyan GIF-eket szerettünk volna, melyek nem csupán adott élethelyzetet, hanem ezzel együtt egy életérzést is kifejeznek, nem utolsó sorban pedig passzolnak a borainkhoz is. Grafikusunk kiváló munkája és kreativitása egyaránt látható  ezekben a kis ikonokban, melyek komoly csapatmunka eredményeként láttak napvilágot és amiket most Ti is tudtok használni, ha az Instagram sztoris GIF-ek között rákerestek a “Dubicz” kulcsszóra.

Az alábbi videóval segítünk, hogy hogyan:

 

Boros, borvidékes, szőlős, Mátrás GIF-ek és mellette a borokhoz tartozó élethelyzetek, valamint azok párosításai is megtaláltok a kis képek között. Annyit még elárulunk, hogy szuper ötleteik vannak a jövőre nézve is és ha mi egyszer valamit a fejünkbe veszünk…

Keressétek és használjátok bátran a Dubicz vadiúj GIF-jeit az Instagram-on és természetesen azt se bánjuk, ha megjelöltök minket, hogy mi is lássuk őket. A sztorizáshoz pedig válogassatok borokat megújult webshopunkból, hogy akkor is legyen mit inni, “amikor nem érdekel a holnap reggel”, “amikor van kémia” vagy éppen “amikor jól esik tilosban járni”. 🙂