Ha szeretsz a kertben vagy a teraszon sütögetni, akkor szinte biztos, hogy tavasztól őszig nálad is összetartozik a grill és bor párosa: lássuk, milyen grillételek mellé mi illik a pohárba!

Mit szeretsz a legjobban a nyárban? Ha a barátokkal a szabadban töltött idő is a listád elején szerepel, akkor alighanem a grillpartik rajongói is vagytok. Eltaláltuk? Akkor jöjjön most grill és bor kisokosunk, hogy milyen frissensültek mellé milyen borokat érdemes kínálnod, amikor majd nálad lesz a sütögetés.

Kerti sütögetés ínyenc módra, avagy melyek a legszuperebb grill és bor párosítások

Zöldségek: ha grillezés, akkor nemcsak a húsok isteniek, hanem a cukkini, paprika, kukorica, padlizsán és társaik is. Ezek mellé szuper kísérő lehet egy száraz fehérbor, mint a Prémium Sauvignon Blanc. Ha gombát grillezel, válassz inkább egy olyan bort, amely nem tolakodó, inkább szépen kiemeli az ízeket, ahogy Virgoncz nevű újdonságunk is.

Halak: A grillezett halak mellé egy rizling vagy egy minőségi száraz fehérbor dukál, mint Prémium Irsai Olivérünk, amely mentás-gyümölcsös ízvilágával tökéletes társa lehet a grillen sült halacskáknak.

Csirke: egy citrusos, csipetnyi szénsavval megbolondított Chardonnay tökéletes kísérője lehet a pipifalatkáknak, de egy édes fehérbor is nagyon kellemes választás lehet mellé.

Húsok: Sertés vagy marha mellé jól csúszik egy piros bogyós gyümölcsös, karakteres fűszerezésű nedű, mint a Kékfrankos-Cabernet Franc Cuvée, de egy finom rosét is kipróbálhattok.

A legjobb borok, a grillezés minden pillanatához!

Amikor még nem ideális a parázs: Bizony, a grillezést nem szabad elkapkodni, az ideális parázsra néha egy picit várni kell. De ti már ilyenkor emeljétek poharatokat a finom ételekre és a társaságra! Tölts egy kis Zsizsit vagy Zsizsi Rosét mindenkinek, és kezdődjön a grillparti!

Amikor közben töltenél valamit a jó sztorik mellé: Izgalmas tételeket, könnyed ízeket keresel? Esetleg egy olyan borcsomagban gondolkodsz, amelyben mindenki megtalálja a kedvencét? Virgonc csomagunk pont ilyen: hat izgalmas, finom borral, a könnyű grillfalatok mellé tökéletesen passzoló ízharmóniákkal vár!

Amikor minden elfogyott: Amikor már csak ücsörögtök a kertben, esetleg előkerül egy gitár meg pár régi jó sztori, lepd meg a társaságot az este csúcsborával: nyiss fel egy Sárhegy Olaszrizlinget, és élvezzétek a sav és test elegáns egyensúlyának beleolvadását a nyári estébe.

Amikor sokan vagytok: Persze, tudjuk, van otthon néhány palack borod, de van, hogy úgy összejön a társaság, hogy a sok sem elég. Ezekre az eseményekre érdemes Bag-in-Box csomagjainkból feltankolnod, ami ugyanazt az ízélményt adja, mint kedvenc Dubicz-boraitok, csak ár-értékben még jobb arányban, és persze, nagyobb mennyiségben.

Megjött a kedved a grillezéshez? Akkor hívd át a barátokat, izzítsátok be a grillt, és hűtsétek be a finom ételek mellé kedvenc Dubicz-boraitokat. Ami elfogy, azt webshopunkból lehet is pótolni. Aztán előttetek áll az egész nyár, hogy kikísérletezzétek a számotokra legíncsiklandóbb grill és bor párosításokat.