Egyre többször teszitek fel nekünk ezt a kérdést személyesen, a Facebook és Instagram oldalunkon is, valamint azt, hogy hol kóstolhatjátok egyáltalán meg a borainkat. Ezért úgy döntöttünk, hogy részletesen megválaszoljuk, hol tudtok Dubicz borokat vásárolni és kóstolni.

Több nagyáruház polcain találkozhattok a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok Mátra sorozatával, így például ezek a boraink kaphatóak az InterSparban, a Tescoban, az Auchanban és a Lidl-ben is. Utóbbiban például gyakran akciósan is! Emellett a Príma/CBA közértekben, Manna közértek és a Veritas kereskedéseiben (Dohány utca és Szőlőkert köz) is megvásárolhatjátok borainkat amellett, hogy természetesen folyamatosan megrendelhetőek a webshopunkból is, illetve az iDrinks és a Borpalota oldalakról is.

dubicz borok mátra sorozat

Az 1014-es sorozatot jelenleg csak éttermekben fogyaszthatjátok, azokból viszont napról napra egyre többen! De természetesen webshopunkból ezek is megrendelhetőek.

dubicz borok 1014 sorozat

A Borhálókban például külön sorozatunk van: ezek a PET palackos Dubicz borok, amelyek természetesen ugyanazt a minőséget hozzák, mint az üveges társaik. Őket keressétek!

dubicz borok dubicz pet palackos borok

A webshopból minden borunkat megrendelhetitek, igaz, hogy hatosával, viszont van ‘Bemutatkozó‘, ‘Tavasz‘, ‘Prémium‘ és ‘Mátra‘ csomag is. Ezek mind válogatások, így ha nem szeretnél egyből hatot rendelni egy borból, érdemesebb egy ilyen válogatást választanod.

 

Ha pedig egyelőre csak megkóstolni szeretnétek borainkat, jó hír, hogy rengeteg rendezvényen találkozhattok velünk. Ezekről folyamatosan tájékoztatunk titeket a Facebook oldalunkon, érdemes az Események rovatunkat is rendszeresen látogatni, és programajánló cikkünket olvasni!

dubicz borászat események