Jöttünk, láttunk, kóstoltunk és kínáltunk. És persze, rengeteget beszélgettünk Veletek, akik megkerestétek a Dubicz Borászat standját a Borjour Magnum borkiállításon.

A Borjour Magnum minden évben jelentős esemény a borkedvelő közönség, a szakma és a borászok számára is, hiszen ez az év legnagyobb magyarországi borkóstolója. A téli időszak vége felé itt találkozunk újra egymással, és nemcsak a saját borainkat kínáljuk kóstolásra a közönségnek, hanem mi is kóstolunk a többiek boraiból. Ezen kívül még azért is szeretjük, mert ilyenkor van idő és lehetőség jókat beszélgetni, vagy legalább üdvözölni a borkedvelő érdeklődőket – vagyis Titeket – és a kollégákat is.

Milyen volt az idei Borjour Magnum?

Ha egyetlen szóval akarnánk jellemezni a 2023-as Borjour Magnum borkiállítást és borkóstolót, akkor akár azt is mondhatnánk, hogy felpezsdítően sikerült. A rendezvényen fantasztikus volt a hangulat, az épület három szintjén több mint 200 borászati kiállító, számtalan szakmai érdeklődő, kritikus és sok-sok borkedvelő érdeklődő vett részt.

Hozzánk, a Dubicz Borászat standjához is rengetegen jöttetek oda, nagyon köszönjük Nektek ezúton is az érdeklődést, a sok mosolyt, a kíváncsiságotokat és az őszinte kedvességet, amivel borászatunk és boraink felé fordultatok. Mi pedig igyekeztünk folyamatosan újratölteni a poharaitokat, hogy tőlünk aztán tényleg senki sem távozzon szomjasan. Persze, mi is mentünk jó pár kört, és nagyon sok finom bort megkóstolhattunk, miközben jó pár borász kollégával váltottunk néhány szót.

Milyen borokat kóstolhattatok a 2023-as Borjour Magnum alatt?

Többek közt 2020-as Sárhegy Olaszrizlinget és 2021-es 1014 Pinot Grist töltöttünk a poharaitokba, de 2021-es Chardonnayt-nk és a 2022-es Sauvignon Blanc-unk is nagy sikert aratott.

Borjour Magnum 2023 Savignon Blanc Pinot Gris

A kóstolgatás és beszélgetés mellett gasztronómiai kiállítások, mesterkurzusok, előadások és élményprogramok is vártak Benneteket, szóval nagyon bízunk benne, hogy minden tekintetben szuper élmény volt számotokra idén is a Borjour Magnum!

Mi lesz a Borjour Magnum Bora 2023-ban?

A rendezvény után egy dolgot még kíváncsian várunk, hogy melyik lesz a Borjour Magnum Bora idén. A rendezvényen ugyanis minden vendég szavazhatott a kedvenc borára – sajnos tényleg csak egyre –, és a rendezvényt követő héten hozzák nyilvánosságra, több kategóriában, hogy melyik lett a Borjour Magnum kedvenc bora.